Mænd troede de reddede en hund fra en frossen sø – det viste sig at være en ulv

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

I Estland lever der rigtig mange ulve og de holder ofte til i skove. Netop i en skov i Estland opholdte en gruppe mænd sig, som fik øje på det de længe troede var en hund fanget i en frossen sø.

Mændende besluttede sig for at redde den formodede hund fri og det lykkedes de også med. Herefter kørte de den underafkølede formodede hund til en nærliggende dyreklinik, hvor det blev fastslået, at det var en ulv.

Ulven fik det bedre og blev efterfølgende sat fri i naturen, hvor den kort efter blev spottet 70 km. væk fra det sted i de nærliggende dage.

Læs mere om den smukke historie her.

Share.

About Author

Rune Stentoft Arlbjørn (22) er grundlægger af Veganerforlivet.dk. Rune er selv veganer og interesserer sig meget for denne sag, hvorfor han startede siden. Interessen for veganisme begyndte allerede i efteråret 2017, da hans fodboldrådgiver anbefalde ham at spise mere plantebaseret, fordi man præsterer bedre på en plantebaseret kost. En måned efter ca. så han Forks Over Knives på Netflix og besluttede sig for at blive veganer. Han elsker at skrive budskaber om veganisme via Veganerforlivet.dk. Gennem de seneste år har Rune samlet stor faglig viden om det at være veganer og om det at leve plantebaseret. Han forsker og studerer veganisme til dagligt ligesom han ofte rådfører sig med flere eksperter inden for området. Du kan følge Rune på Instagram på @runestentoftarlbjoern.

Leave A Reply