Maria om at gøre café vegansk: “kan ikke længere gå fremad velvidende jeg har støttet stor lidelse og utilgivelige praktiser af kød-, ægge- og mejeriindustrien”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Maria som leder en Café i Boise, som snart bliver vegansk, er helt sikker på, at hendes nye veganske menu vil blive rigtig god.

Det siger hun ifølge Plant Based News om at gå vegansk.

“Jeg lover stadig at servere stålende mad, som alle kan nyde. Hvis det virker, så er det rigtig godt, men hvis det ikke gør og koster mig mit levebrød, så må det være sådan” lyder det fra hende om at lave sin café om til en kun vegansk café.

“Jeg kan ikke længere gå fremad velvidende jeg har støttet stor lidelse og utilgivelige praktiser af kød-, ægge- og mejeriindustrien” tilføjer Maria.

Maria er skrækslagen for at gå vegansk, men det er det rigtige at gøre siger hun

“Jeg er skræklagen for at gøre det, men jeg ved, at jeg gør det rigtige ved at gå vegansk, og den rigtige ting at gøre er ikke altid lukrativ eller sikker” siger hun også.

Share.

About Author

Rune Stentoft Arlbjørn (22) er grundlægger af Veganerforlivet.dk. Rune er selv veganer og interesserer sig meget for denne sag, hvorfor han startede siden. Interessen for veganisme begyndte allerede i efteråret 2017, da hans fodboldrådgiver anbefalde ham at spise mere plantebaseret, fordi man præsterer bedre på en plantebaseret kost. En måned efter ca. så han Forks Over Knives på Netflix og besluttede sig for at blive veganer. Han elsker at skrive budskaber om veganisme via Veganerforlivet.dk. Gennem de seneste år har Rune samlet stor faglig viden om det at være veganer og om det at leve plantebaseret. Han forsker og studerer veganisme til dagligt ligesom han ofte rådfører sig med flere eksperter inden for området. Du kan følge Rune på Instagram på @runestentoftarlbjoern.

Leave A Reply