McDonalds i Danmark vil ikke indføre agurker i Happy Meal ligesom Frankrig

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Tidligere i denne uge erstattede McDonalds i Frankrig deres pommesfritter med agurker for at sætte fokus på børns sundhed og opfordre dem til at få spist deres grøntsager.

Her på Veganer for livet, mener vi, at det er et super initiativ af franskmændene, så derfor tog vi kontakt til McDonalds i Danmark for at høre om et ligende tiltag var på vej hos dem her i landet. Nu har vi fået svar.

I en mail til Veganerforlivet.dk skriver McDonalds Danmark til os. “Vi har ikke i Danmark aktuelle planer om at indføre agurker i Happy Meal. Herhjemme kan man bl.a. vælge gulerødder som alternativ. Når det er sagt, så følger vi løbende med i erfaringer fra de andre markeder og implementerer gerne nye produkter på den baggrund, når det giver mening for vores danske gæster” lyder det fra Pia Tobberup på af vegne af dem.

Man skal nok ikke lige regne med at se agurker i Happy Meal i stedet for pommesfritter hos McDonalds i Danmark lige foreløbig.

At McDonalds i Danmark ikke vil indføre et lignende tiltag i Danmark er vi selvfølgelig ærgerlige over, men samtidig glæder vi os også over, at de følger tæt med i udviklingen hos deres restauranter i udlandet, så mon ikke snart der sker noget på det punkt? Her på Veganer for livet vil vi i hvert fald følge sagen tæt, så øje hold med Veganerforlivet.dk for seneste nyt.

McDonald’s i Frankrig udskifter pommesfritter med agurker i Happy Meal

Tidligere i denne uge kunne vi her på Veganerforlivet.dk fortælle historien om hvordan McDonalds i Frankrig har valgt at skifte deres pommesfritter i Happy Meal ud med agurker for at sætte fokus på, at børn skal spise deres grøntsager. Det kan du læse meget mere om her.

Share.

About Author

Rune Stentoft Arlbjørn (22) er grundlægger af Veganerforlivet.dk. Rune er selv veganer og interesserer sig meget for denne sag, hvorfor han startede siden. Interessen for veganisme begyndte allerede i efteråret 2017, da hans fodboldrådgiver anbefalde ham at spise mere plantebaseret, fordi man præsterer bedre på en plantebaseret kost. En måned efter ca. så han Forks Over Knives på Netflix og besluttede sig for at blive veganer. Han elsker at skrive budskaber om veganisme via Veganerforlivet.dk. Gennem de seneste år har Rune samlet stor faglig viden om det at være veganer og om det at leve plantebaseret. Han forsker og studerer veganisme til dagligt ligesom han ofte rådfører sig med flere eksperter inden for området. Du kan følge Rune på Instagram på @runestentoftarlbjoern.

Leave A Reply