McDonald’s i Frankrig udskifter pommesfritter med agurker i Happy Meal

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

McDonald’s i Frankrig har besluttet sig for at erstatte deres usunde og sygdomsfremmende pommesfritter med sunde og plantebaserede agurker i deres Happy Meal. Det kommer til at ske fra den kommende uge.

Indførelsen af agurker i deres Happy Meal i stedet for deres usunde pommesfritter sker som et led i, at de gerne vil fokusere mere på, at børn skal få spist deres grøntsager. De tilbyder allerede i forvejen snack gulerødder og tomater.

Her på Veganerforlivet.dk har vi taget kontakt til McDonald’s i Danmark for at høre om et lignende tiltag er på vej i Danmark. Hold øje med Veganerforlivet.dk for seneste nyt.

McDonalds er på vej i en mere plantebaseret retning

McDonalds er så småt begyndt at indse, at mad fra dyr hører fortiden til og ikke har nogen plads i dagens samfund. De er så småt begyndt at indføre veganske burgere og andre veganske produkter på deres menu. Det er sket i Finland, Sverige, Tyskland og Storbritannien indtil videre. Lige nu tester de også en plantebaseret burger i Australien.

Share.

About Author

Rune Stentoft Arlbjørn, 21 år (født maj 1997), er grundlægger og ejer af Veganerforlivet.dk. Han har stor erfaring som skribent fra flere år hos først BarcelonaFC.dk og siden fcbarcelona.dk. Rune er veganer siden sommeren 2018 og interesserer sig meget for denne sag, hvorfor han startede siden. Interessen for veganisme begyndte dog allerede i efteråret 2017, da hans fodboldrådgiver anbefalde ham at spise mere plantebaseret, fordi man præsterer bedre på en plantebaseret kost. En måned efter ca. så han Forks Over Knives på Netflix og besluttede sig for at blive veganer. Han elsker at skrive budskaber om veganisme via Veganerforlivet.dk. Gennem de seneste år har Rune samlet stor faglig viden om det at være veganer og om det at leve plantebaseret. Han forsker og studerer veganisme til dagligt ligesom han ofte rådfører sig med flere eksperter inden for området. Rune er også fodboldspiller og hjælper unge mennesker med at få et godt liv. Desuden er han også ved at stable en velgørenhedsorganisation på benene. Du kan følge Rune på Instagram på @runestentoftarlbjoern og læse mere om ham på Runesa.dk.

Leave A Reply