Meddelelse fra Veganer for livet: Vi sletter alle billeder på siden og opdaterer med nye billeder

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Her på Veganer for livet har vi besluttet at rydde op i alle billeder på siden for at få sat det bedre i orden og få ordenligt struktur på dem.

Derfor vil vi i denne uge slette alle vores billeder i databasen, og lave nye billeder til alle artikler og sider. Vi regner med at have nye billeder på alle vores udgivne artikler og sider i løbet af sommeren. Vi håber på, vi bliver færdige i midten af juli måned.

Vi beklager ulejligheden, som er et led i et nyt internt månedligt eftertjek vi laver af vores side for at gøre Veganerforlivet.dk endnu bedre. Vi har ikke haft ordenligt struktur på vores billeder, men vi er allerede nu i gang med at rydde op i dem, så der bliver styr det.

Share.

About Author

Rune Stentoft Arlbjørn, 21 år (født maj 1997), er grundlægger og ejer af Veganerforlivet.dk. Han har stor erfaring som skribent fra flere år hos først BarcelonaFC.dk og siden fcbarcelona.dk. Rune er veganer siden sommeren 2018 og interesserer sig meget for denne sag, hvorfor han startede siden. Interessen for veganisme begyndte dog allerede i efteråret 2017, da hans fodboldrådgiver anbefalde ham at spise mere plantebaseret, fordi man præsterer bedre på en plantebaseret kost. En måned efter ca. så han Forks Over Knives på Netflix og besluttede sig for at blive veganer. Han elsker at skrive budskaber om veganisme via Veganerforlivet.dk. Gennem de seneste år har Rune samlet stor faglig viden om det at være veganer og om det at leve plantebaseret. Han forsker og studerer veganisme til dagligt ligesom han ofte rådfører sig med flere eksperter inden for området. Rune er også fodboldspiller og hjælper unge mennesker med at få et godt liv. Desuden er han også ved at stable en velgørenhedsorganisation på benene. Du kan følge Rune på Instagram på @runestentoftarlbjoern og læse mere om ham på Runesa.dk.

Leave A Reply