Job

Veganerforlivet.dk er altid på udkig efter nye og dygtige skribenter, som kan være med til at bidrage til vores daglige nyhedsstrøm her på siden. Vi er altid på udkig efter og åbne overfor nye medarbejdere med flair for skribent-jobbet, som kan være med til at løfte os til et nyt niveau.

Hvis du har de danske skrivekundskaber i orden og samtidig brænder for den veganske sag er du mere end velkommen til at sende en ansøgning til os hvor du skriver lidt om dig selv og hvorfor du gerne vil bidrage til veganerforlivet.dk.

Det er ikke noget krav om, at du har været skribent før, hvorfor der heller ikke er noget krav om din alder. Du skal som minimum være dygtig i det danske sprog og det er en fordel, at du kan engelsk eller andre sprog, men det er ikke et krav. Hvis du kan fungere i et oversættelsesværktøj er det et plus.

I ansøgningen bedes du også skrive hvor ofte du kan og vil bidrage med nyheder og lignende.

Du bedes også vedhæfte en relevant og aktuel nyhed skrevet af dig selv i stil med Veganerforlivet.dk’s skrivestil, men den må gerne have et personligt præg. Nyheden skal findes fra plantbasednews.org eller livekindly.co.

Jobbet hos os er som udgangspunkt frivilligt, hvor du vil blive belønnet med diverse gode i løbet af året for dit arbejde, men hvis du er rigtig dygtig og kan bidrage ofte vil vi ikke udelukke muligheden for at aflønne dig.

Ansøgningen sendes på mail til kontakt@veganerforlivet.dk.