Om os

Veganerforlivet.dk er Danmarks første danske nyhedsmedie med specielt fokus på at sprede budskabet om fordelene ved en vegansk livsstil.

Her på siden formidles nyheder om alt inden for den veganske verden. Du kan også få hjælp til at komme i gang med at blive veganer, få en masse inspiration fra andre veganere og meget mere.

Veganerforlivet.dk vil være danskernes foretrukne sted til at finde daglige nyheder om den veganske sag og vi vil være danskernes foretrukne sted til at finde al den information man skal bruge til at leve vegansk.

Veganerforlivet.dk skal fungere sådan, at hvis du fx har en ven der gerne vil være veganer, så skal du kunne sige til din ven, at vedkommende kan gå ind på Veganerforlivet.dk og finde alt der skal bruges til at blive veganer og meget mere.

Sådan opstod idéen til Veganerforlivet.dk

I slutningen af april 2018 undersøgte Rune Stentoft Arlbjørn, om der var et nyhedsmedie i Danmark, som dagligt skrev nyheder om hvad der rørte sig i den veganske verden, fordi han ville blive klogere og få mere viden om en vegansk livsstil.

Han fandt frem til en række danske blogs om det veganske liv, men ikke nogle deciderede nyhedsmedier, som udgav artikler dagligt. Derfor besluttede han at starte det første danske nyhedsmedie med fokus på at sprede buskabet om fordelene ved det veganske liv.

Fra idé til virkelighed

Der var ikke langt fra tanke til handling. Han handlede hurtigt og købte domænet til Veganerforlivet.dk. Derefter satte han straks jagten ind på at finde en udvikler til at lave hjemmesiden.

Han fik anbefalet Jeppe Skovsgaard Christensen og de to aftalte et møde i Esbjerg ugen efter. Efter mødet udviklede Jeppe på hjemmesiden på livet løs i løbet af maj og sommeren 2018 og i midten af juli samme år var det grundlæggende til hjemmesiden færdig. Herefter har Rune og hans dedikerede team, løbende opdateret indholdet på siden, så den ser ud, som den gør netop lige nu.