Mike Tyson: “Vegansk kost får mig til at føle mig formidabel – især fysisk”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Mike Tyson er blevet veganer og den i den forbindelse har han talt med Greta Van Susteren om sit nye og forbedrede jeg.

“Jeg vil ønske jeg var født veganer” fortæller Mike Tyson.

Den tidligere bokse-stjerne har været veganer i nogle år efterhånden nu. Selv siger han, at han føler han har det meget bedre nu. “Vegansk kost får mig til at føle mig formidabel – især fysisk” lyder det fra ham.

Da Greta spurgte ham om hvordan vegansk kost påvirker ham mentalt, sage han, at det påvirker ham strålende.

Og det bliver kun bedre med denne udtalelse. “Jeg vil ønske jeg var født veganer. Når du bliver klogere på forarbejdede ting du har spist, så undrer jeg mig over hvorfor jeg var så skør i alle de år jeg gjorde det” sagde han også.

Share.

About Author

Rune Stentoft Arlbjørn (22) er grundlægger af Veganerforlivet.dk. Rune er selv veganer og interesserer sig meget for denne sag, hvorfor han startede siden. Interessen for veganisme begyndte allerede i efteråret 2017, da hans fodboldrådgiver anbefalde ham at spise mere plantebaseret, fordi man præsterer bedre på en plantebaseret kost. En måned efter ca. så han Forks Over Knives på Netflix og besluttede sig for at blive veganer. Han elsker at skrive budskaber om veganisme via Veganerforlivet.dk. Gennem de seneste år har Rune samlet stor faglig viden om det at være veganer og om det at leve plantebaseret. Han forsker og studerer veganisme til dagligt ligesom han ofte rådfører sig med flere eksperter inden for området. Du kan følge Rune på Instagram på @runestentoftarlbjoern.

Leave A Reply