Mikkel kæmper for dyrene: “Jeg synes det er vigtigt at gøre opmærksom på at vilde dyr ikke skal være i fangeskab”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

I morgen er der demonstration mod Fjord og Bælt i Kerteminde. Her skal dyrerettighedsaktivisten og veganeren Mikkel Ernst Nielsen deltage.

I den forbindelse har vi her på Veganerforlivet.dk talt lidt med Mikkel om hvorfor han i morgen vil demonstrere mod Fjord og Bælt, som mishandler dyr. “Vi vil gøre folk mere bevidste omkring dyrenes forhold i fangeskab” fortæller Mikkel i et interview til Veganerforlivet.dk.

Det er en fredelig demonstration, hvor vi vil gøre gæsterne og folk omkring centret opmærksom på, at det ikke er ok at holde dyr fanget” siger Mikkel.

Han tilføjer: “De (Fjord og Bælt, red.) dækker sig ind under forskning. Hvis de ikke forskede – ville de ikke have tilladelse til at holde marsvin. Da det ifølge EU ikke er tilladt. Mange ved det bare ikke” afslører Mikkel også.

Vi har også talt med Mikkel om hvorfor det er vigtigt at kæmpe for vilde dyr i fangeskab og om hvordan demonstrationen kommer til at foregå. “Jeg synes det er vigtigt at gøre opmærksom på at vilde dyr ikke skal være i fangeskab. Det er en fredelig demonstration, hvor vi vil gøre gæsterne og folk omkring centret opmærksom på, at det ikke er ok at holde dyr fanget” afslutter han.

Blev veganer på grund af dyrene

Her på Veganer for livet spurgte vi også Mikkel om hvor lang tid han har været veganer. Her fortalte han til os, at han blev veganer fordi han ikke længere kunne lide, at dyr bliver slagtet. Han har været veganer i tre år.

Kom med til demonstrationen mod Fjord og Bælt

I morgen demonstreres der mod turistattraktionen og forskningsinstitutionen, Fjord og Bælt. Det er dyrerettighedsorganisationen De vilde Delfiner der står bag demonstrationen, som starter klokken 10.00 i morgen i Kerteminde på Fyn. Læs mere om det her.

 

Share.

About Author

Rune Stentoft Arlbjørn (22) er grundlægger af Veganerforlivet.dk. Rune er selv veganer og interesserer sig meget for denne sag, hvorfor han startede siden. Interessen for veganisme begyndte allerede i efteråret 2017, da hans fodboldrådgiver anbefalde ham at spise mere plantebaseret, fordi man præsterer bedre på en plantebaseret kost. En måned efter ca. så han Forks Over Knives på Netflix og besluttede sig for at blive veganer. Han elsker at skrive budskaber om veganisme via Veganerforlivet.dk. Gennem de seneste år har Rune samlet stor faglig viden om det at være veganer og om det at leve plantebaseret. Han forsker og studerer veganisme til dagligt ligesom han ofte rådfører sig med flere eksperter inden for området. Du kan følge Rune på Instagram på @runestentoftarlbjoern.

Leave A Reply