Mikkel Ernst Nielsen om demonstrationen mod Fjord og Bælt: “VI GIVER ALDRIG OP!”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

For to dage siden bragte vi her på Veganerforlivet.dk en artikel med Mikkel Ernst Nielsen, i forbindelse med, at han skulle deltage i demonstrationen mod Fjord og Bælt i går.

Demonstrationen foregik rigtig fint, så derfor har vi igen taget en lille snak med veganeren og dyrerettighedsforkæmperen Mikkel om hans tanker om demonstrationen i går.

Vi kommer helt sikkert igen og igen og igen, indtil de lukker det sted! Næste skridt er at holde øje med deres forskning. Og helt sikkert holde øje med hvornår de får nye dyr” lyder det også fra Mikkel.

“Demoen i dag (i går, red.) foran Fjord og Bælt gik stille og roligt. Der var desværre ikke mange fremmødte, men det vigtigste er, at vi ikke giver op. VI GIVER ALDRIG OP!” indleder Mikkel.

Det er ren underholdning for publikum, og så længe publikum støtter denne form for underholdning – så sker der ingenting” fastslog Mikkel.

“Der kom det ud af det, at vi endnu engang fik sat fokus på Fjord og Bælt-centret. De var klar med et modtræk i avisen, hvor de ikke overraskende lagde sig op af deres ”fantastiske og uundværlige forskning”” fortsatte han.

“Jeg syntes bare at det er svært at se hvordan det er vigtig forskning at lære marsvinene at hoppe højt, og svært ved at se forskningen i at sælerne skal have børstet tænder. Det er ren underholdning for publikum, og så længe publikum støtter denne form for underholdning – så sker der ingenting” sagde han videre.

Vil fortsætte demonstrationen mod Fjord og Bælt

Jeg syntes bare at det er svært at se hvordan det er vigtig forskning at lære marsvinene at hoppe højt, og svært ved at se forskningen i at sælerne skal have børstet tænder. Det er ren underholdning for publikum” kom det også klart fra Mikkel.

“Der er ikke planlagt en ny demonstration, men vi kommer helt sikkert igen og igen og igen, indtil de lukker det sted! Næste skridt er at holde øje med deres forskning. Og helt sikkert holde øje med hvornår de får nye dyr” afsluttede Mikkel.

Share.

About Author

Rune Stentoft Arlbjørn, 21 år (født maj 1997), er grundlægger og ejer af Veganerforlivet.dk. Han har stor erfaring som skribent fra flere år hos først BarcelonaFC.dk og siden fcbarcelona.dk. Rune er veganer siden sommeren 2018 og interesserer sig meget for denne sag, hvorfor han startede siden. Interessen for veganisme begyndte dog allerede i efteråret 2017, da hans fodboldrådgiver anbefalde ham at spise mere plantebaseret, fordi man præsterer bedre på en plantebaseret kost. En måned efter ca. så han Forks Over Knives på Netflix og besluttede sig for at blive veganer. Han elsker at skrive budskaber om veganisme via Veganerforlivet.dk. Gennem de seneste år har Rune samlet stor faglig viden om det at være veganer og om det at leve plantebaseret. Han forsker og studerer veganisme til dagligt ligesom han ofte rådfører sig med flere eksperter inden for området. Rune er også fodboldspiller og hjælper unge mennesker med at få et godt liv. Desuden er han også ved at stable en velgørenhedsorganisation på benene. Du kan følge Rune på Instagram på @runestentoftarlbjoern og læse mere om ham på Runesa.dk.

Leave A Reply