Moby: “Jeg er veganer for livet”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Den ikoniske musiker har været en passioneret fortaler for dyrs rettigheder i mere end tre årtier nu – og han siger, at han aldrig vil gøre noget der bidrager til dyrs lidelse.

“Jeg er veganer for livet”

“Jeg har været veganer i 31 år, og jeg er veganer for livet, uanset hvad. Jeg vil ikke, kan ikke, vil ikke gøre noget som helst, som kan skabe eller bidrage til, at dyr lider” skriver han i et opslag på Instagram.

“Mit liv har ikke mere eller mindre mening end nogen dyrs liv, uanset hvor det er” tilføjer han.

Share.

About Author

Rune Stentoft Arlbjørn (22) er grundlægger af Veganerforlivet.dk. Rune er selv veganer og interesserer sig meget for denne sag, hvorfor han startede siden. Interessen for veganisme begyndte allerede i efteråret 2017, da hans fodboldrådgiver anbefalde ham at spise mere plantebaseret, fordi man præsterer bedre på en plantebaseret kost. En måned efter ca. så han Forks Over Knives på Netflix og besluttede sig for at blive veganer. Han elsker at skrive budskaber om veganisme via Veganerforlivet.dk. Gennem de seneste år har Rune samlet stor faglig viden om det at være veganer og om det at leve plantebaseret. Han forsker og studerer veganisme til dagligt ligesom han ofte rådfører sig med flere eksperter inden for området. Du kan følge Rune på Instagram på @runestentoftarlbjoern.

Leave A Reply