Natalie Portman har måske lige gjort 16.000 studerende til veganske feminister

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Og det der er det mest smukkeste er at tænke på andre, at have dit hjerte åbent så andres smerte føles som din egen, at tænke så meget på hvorfor i alle er her i dag” sagde hun videre.

Natalie Portman er vegansk feminist, og hun siger, at hvis du spiser mejeriprodukter eller æg, så tror du nok ikke så meget på kvinders rettigheder som du tror du gør.

Mælk og æg kommer ikke kun fra køer og kyllinger, de kommer fra kvindelige køer og kvindelige kyllinger. Vi udnytter kvinderlige kroppe og misbruger magien de kvindelige dyr har til at skabe æg og mælk” sagde hun til forsamlingen af de mange studerende.

Den prisvindende veganer og feminist siger, at veganisme og feminisme går hånd i hånd.

Hun talte for nylig under WE Day California. Her talte hun til 16.000 studerende i The Forum i Los Angeles.

“Mælk og æg kommer ikke kun fra køer og kyllinger, de kommer fra kvindelige køer og kvindelige kyllinger. Vi udnytter kvinderlige kroppe og misbruger magien de kvindelige dyr har til at skabe æg og mælk” sagde hun til forsamlingen af de mange studerende.

“Det var kun efter jeg blev aktiv inden for de kvindelige problemstillinger, at jeg indså, at min veganisme var relateret til disse kvindelige problemer” sagde hun også.

Uanset om det handler om miljømæssige problemer, dyrerettigheder, kvinders rettigheder, ligestilling, så vær aldrig bange for at vise hvor meget du tænker på andre” lød også smukt fra hende.

Natalie Portman opfordrede herefter de studerende til at tænke på andre, fordi det er noget af det smukkeste man kan gøre.

“Så nu gør en masse mennesker grin med veganere, har jeg ret? Mange mennesker laver sjov med enhver som bare tænker på hvad som helst, har jeg ret?” spurgte hun først.

Natalie Portman vil ikke skade andre levende væsner. Det minder hun sig selv om tre gange om dagen når hun skal spise.

“Jeg er sikker på mange af jer også er stødt på den slags kommentarer før. Men jeg er her for at sige, at det altid er rigtig godt at tænke på andre. Og det der er det mest smukkeste er at tænke på andre, at have dit hjerte åbent så andres smerte føles som din egen, at tænke så meget på hvorfor i alle er her i dag” sagde hun videre.

“Uanset om det handler om miljømæssige problemer, dyrerettigheder, kvinders rettigheder, ligestilling, så vær aldrig bange for at vise hvor meget du tænker på andre” lød også smukt fra hende.

Den 37-årige israelsk-fødte skuespiller blev vegetar som ni-årig, og nu er hun på omkring sit ottende år som veganer.

Share.

About Author

Rune Stentoft Arlbjørn (22) er grundlægger af Veganerforlivet.dk. Rune er selv veganer og interesserer sig meget for denne sag, hvorfor han startede siden. Interessen for veganisme begyndte allerede i efteråret 2017, da hans fodboldrådgiver anbefalde ham at spise mere plantebaseret, fordi man præsterer bedre på en plantebaseret kost. En måned efter ca. så han Forks Over Knives på Netflix og besluttede sig for at blive veganer. Han elsker at skrive budskaber om veganisme via Veganerforlivet.dk. Gennem de seneste år har Rune samlet stor faglig viden om det at være veganer og om det at leve plantebaseret. Han forsker og studerer veganisme til dagligt ligesom han ofte rådfører sig med flere eksperter inden for området. Du kan følge Rune på Instagram på @runestentoftarlbjoern.

Leave A Reply