Ne-Yo om at være veganer: “Jeg elsker det, jeg har mere energi og har renere hud”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Musikeren Ne-Yo blev veganer for ca. to år siden og føler han har fået det bedre af det. Det afslørede han tidligere i år i et interview.

Ne-Yo, med det rigtige navn Shaffer Chimere Smith, Jr, påstår han har tabt over 13 kg. ved at blive veganer.

Han fortæller også, at han elsker sin plantebaserede livsstil.

“Jeg elsker det virkelig. Jeg er virkelig. Det har været omkring to år nu. Jeg har mere energi, mit ansigt er blevet renere og min vægt er faldet af” lød det fra Ne-Yo.

Ud af trods blev jeg veganer, fordi jeg havde det sådan, at ‘i er alle ligeglade” lød det også fra musikeren.

“I er alle ligeglade”

Ne-Yo blev veganer efter han så Netflix-dokumentaren What The Health. Det har han talt med Capital FM om. “For at sige det helt ærligt, så pissede det mig af, det jeg lærte i filmen. Det gjorde det virkelig” indledte han.

“Jeg reagerede sådan her, lad mig gøre det ordenligt: ‘personen der giver dig sygdommen og personen der kæmper mod sygdommen er i seng sammen?’ Til helvede med jer alle’ sagde han videre.

Ne-Yo blev veganer efter han så dokumentaren What The Health.

“Ud af trods blev jeg veganer, fordi jeg havde det sådan, at ‘i er alle ligeglade” lød det også fra musikeren.

“Vi får det til at fungere”

Sidste år blev Ne-Yo også interviewet om sit nye veganske liv. Og her havde han lidt bekymringer om han kunne fastholde det.

Men han var engageret og sagde: “Vi vil få det til at fungere! Fordi det betyder noget. Det betyder noget at redde dit liv.”

Share.

About Author

Rune Stentoft Arlbjørn (22) er grundlægger af Veganerforlivet.dk. Rune er selv veganer og interesserer sig meget for denne sag, hvorfor han startede siden. Interessen for veganisme begyndte allerede i efteråret 2017, da hans fodboldrådgiver anbefalde ham at spise mere plantebaseret, fordi man præsterer bedre på en plantebaseret kost. En måned efter ca. så han Forks Over Knives på Netflix og besluttede sig for at blive veganer. Han elsker at skrive budskaber om veganisme via Veganerforlivet.dk. Gennem de seneste år har Rune samlet stor faglig viden om det at være veganer og om det at leve plantebaseret. Han forsker og studerer veganisme til dagligt ligesom han ofte rådfører sig med flere eksperter inden for området. Du kan følge Rune på Instagram på @runestentoftarlbjoern.

Leave A Reply