Ny video fra Vegan Change: “DANSKE GRISE HAR HORRIBLE LIV”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
“DANSKE GRISE HAR HORRIBLE LIV” indleder aktivist-gruppen Vegan Change et opslag på Facebook med en vedlagt video, der dokumenterer grisenes dårlige forhold.

Asger og Laura var forleden på besøg hos en dansk svinestald, for at dokumentere hvilke forfærdelige forhold vi byder andre levende væsener. Væsener der bliver nedgraderet til produkter i en industri der er så altødelæggende for dyrenes liv og vores eget miljø” tilføjer de.

“Danish Crown ødelægger dansk natur og menneskers levegrundlag, samt fuldstændig ignorerer grisenes ret til at leve det frie liv. Millioner og atter millioner af danske skattekroner går til millionlønninger af Danish Crowns direktører og gårdejere” lyder det også fra dem.

Nedlæg og forbyd det animalske landbrug

“Stop den syge industri der kaldes animalsk landbrug. Vi opfordrer alle til at tage et dyre- og menneskevenligt valg. Vælg vegansk!” skriver de til sidst.

Se videoen her.
Share.

About Author

Rune Stentoft Arlbjørn (22) er grundlægger af Veganerforlivet.dk. Rune er selv veganer og interesserer sig meget for denne sag, hvorfor han startede siden. Interessen for veganisme begyndte allerede i efteråret 2017, da hans fodboldrådgiver anbefalde ham at spise mere plantebaseret, fordi man præsterer bedre på en plantebaseret kost. En måned efter ca. så han Forks Over Knives på Netflix og besluttede sig for at blive veganer. Han elsker at skrive budskaber om veganisme via Veganerforlivet.dk. Gennem de seneste år har Rune samlet stor faglig viden om det at være veganer og om det at leve plantebaseret. Han forsker og studerer veganisme til dagligt ligesom han ofte rådfører sig med flere eksperter inden for området. Du kan følge Rune på Instagram på @runestentoftarlbjoern.

Leave A Reply