Nyslået vegansk Café i USA oplever stor succes! Salget er røget i vejret

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

For nylig kunne vi her på Veganer for livet fortælle historien om, at Caféen High Note fra Idaho ville gå vegansk. Det er nu blevet en realitet, og caféen oplever stor succes med det.

Indehaveren af Caféen, Maria, har skrevet lidt om det på High Notes Facebook-side. Her skriver hun, at salget er røget i vejret, omkostningerne er blevet lavere, de skal hyre nye medarbejdere, alt sammen fordi det går så godt på grund af, at de er gået over til at blive en vegansk café.

Se Facebook-opslaget her:

Share.

About Author

Rune Stentoft Arlbjørn, 21 år (født maj 1997), er grundlægger og ejer af Veganerforlivet.dk. Han har stor erfaring som skribent fra flere år hos først BarcelonaFC.dk og siden fcbarcelona.dk. Rune er veganer siden sommeren 2018 og interesserer sig meget for denne sag, hvorfor han startede siden. Interessen for veganisme begyndte dog allerede i efteråret 2017, da hans fodboldrådgiver anbefalde ham at spise mere plantebaseret, fordi man præsterer bedre på en plantebaseret kost. En måned efter ca. så han Forks Over Knives på Netflix og besluttede sig for at blive veganer. Han elsker at skrive budskaber om veganisme via Veganerforlivet.dk. Gennem de seneste år har Rune samlet stor faglig viden om det at være veganer og om det at leve plantebaseret. Han forsker og studerer veganisme til dagligt ligesom han ofte rådfører sig med flere eksperter inden for området. Rune er også fodboldspiller og hjælper unge mennesker med at få et godt liv. Desuden er han også ved at stable en velgørenhedsorganisation på benene. Du kan følge Rune på Instagram på @runestentoftarlbjoern og læse mere om ham på Runesa.dk.

Leave A Reply