Over 106 mia. kr. investeret i amerikansk vegansk kød, æg og mejeri i de seneste 29 måneder

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Forbrugerne er på vej mod en plantebaseret og vegansk retning. Derfor kræver flere forbrugere plantebaserede alternativer til kød-, æg- og mejeriprodukter.

Det har man nu især bemærket i kapitalismens land, USA. I de seneste 29 måneder er der således blevet investeret – og hold nu fast – over hele 106 mia. kr. i plantebaserede kød-, æg- og mejerierstatninger.

Det er ny data fra The Good Food Institute (GFI) som afslørede summen af investeringerne i disse produkter i USA gældende for 2019, 2018 og 2017. 2017 og 2018 står for den største sum af de 106 mia. kr. med lidt over 86 mia. kr. af dem.

Det, at der bliver investeret mere i vegansk kød-, æg- og mejeriprodukter, hænger stærkt sammen med den stigende og fremadstormende efterspørgsel efter netop disse produkter.

Dataene viser også, at salget af plantebaseret kød steg med 23 procent mellem 2017 og 2018. Og det forventes kun at blive ved med at stige. Det er også derfor der bliver investeret flere og flere penge i disse produkter.

Du styrer markedet med dine penge – sådan bliver verden hurtigere vegansk

Det vil sige, at det er dig med dine penge der styrer markedet. Fordi virksomhederne producerer kun de produkter der efterspørges af forbrugerne. De producerer kun det de kan tjene penge på. Så stopper du med at købe mad fra dyr, så bliver hele verden meget hurtigere vegansk.

Share.

About Author

Rune Stentoft Arlbjørn (22) er grundlægger af Veganerforlivet.dk. Rune er selv veganer og interesserer sig meget for denne sag, hvorfor han startede siden. Interessen for veganisme begyndte allerede i efteråret 2017, da hans fodboldrådgiver anbefalde ham at spise mere plantebaseret, fordi man præsterer bedre på en plantebaseret kost. En måned efter ca. så han Forks Over Knives på Netflix og besluttede sig for at blive veganer. Han elsker at skrive budskaber om veganisme via Veganerforlivet.dk. Gennem de seneste år har Rune samlet stor faglig viden om det at være veganer og om det at leve plantebaseret. Han forsker og studerer veganisme til dagligt ligesom han ofte rådfører sig med flere eksperter inden for området. Du kan følge Rune på Instagram på @runestentoftarlbjoern.

Leave A Reply