Prins Harry og Megan Markle vil opfostre deres baby vegansk

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Prins Harry, hertug af Sussex, og hans kone Meghan Markle venter en baby senere i denne måned. De er begge interesserede i en vegansk livsstil og planlægger derfor således nu, at deres kommende barn skal opfostres som en veganer.

Meghan Markle er angiveligt ikke hundrede procent veganer endnu, men hun går ind for sagen og der er sikkert en god chance for hun bliver veganer. Det meldes også, at deres kommende babys værelse er blevet malet med vegansk maling. Prins Harry er også begyndt at spise mere plantbaseret herunder frugt og grønt samt mindre mad fra dyr. Det skriver Livekindly blandt andet via insiderinformation.

Share.

About Author

Rune Stentoft Arlbjørn (22) er grundlægger af Veganerforlivet.dk. Rune er selv veganer og interesserer sig meget for denne sag, hvorfor han startede siden. Interessen for veganisme begyndte allerede i efteråret 2017, da hans fodboldrådgiver anbefalde ham at spise mere plantebaseret, fordi man præsterer bedre på en plantebaseret kost. En måned efter ca. så han Forks Over Knives på Netflix og besluttede sig for at blive veganer. Han elsker at skrive budskaber om veganisme via Veganerforlivet.dk. Gennem de seneste år har Rune samlet stor faglig viden om det at være veganer og om det at leve plantebaseret. Han forsker og studerer veganisme til dagligt ligesom han ofte rådfører sig med flere eksperter inden for området. Du kan følge Rune på Instagram på @runestentoftarlbjoern.

Leave A Reply