Så er det i dag den nye veganske restaurant Batin åbner. Kommer du?

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

I dag åbner en ny vegansk og økologisk restaurant i København. Den hedder Batin og ligger på Nørrebro på Baldersgade 48 – tæt ved Baldersplads og i gåafstand fra Nørrebroballen og Nørrebro Station.

Batin åbner allerede her om få timer klokken 12.00 og klokken 17.30 sætter de gang i en åbningsfest, hvor alle er velkomne. Batin serverer forskellige veganske og økologiske retter. Til åbningsfesten kommer Asger B og spiller musik.

Kommer du til åbningen af Batin? Her på Veganerforlivet.dk kan vi desværre ikke komme, men vi ser frem til at besøge den nye plantebaserede restaurant snarligt. Vi ønsker Batin alt det bedste.

Share.

About Author

Rune Stentoft Arlbjørn, 21 år (født maj 1997), er grundlægger og ejer af Veganerforlivet.dk. Han har stor erfaring som skribent fra flere år hos først BarcelonaFC.dk og siden fcbarcelona.dk. Rune er veganer siden sommeren 2018 og interesserer sig meget for denne sag, hvorfor han startede siden. Interessen for veganisme begyndte dog allerede i efteråret 2017, da hans fodboldrådgiver anbefalde ham at spise mere plantebaseret, fordi man præsterer bedre på en plantebaseret kost. En måned efter ca. så han Forks Over Knives på Netflix og besluttede sig for at blive veganer. Han elsker at skrive budskaber om veganisme via Veganerforlivet.dk. Gennem de seneste år har Rune samlet stor faglig viden om det at være veganer og om det at leve plantebaseret. Han forsker og studerer veganisme til dagligt ligesom han ofte rådfører sig med flere eksperter inden for området. Rune er også fodboldspiller og hjælper unge mennesker med at få et godt liv. Desuden er han også ved at stable en velgørenhedsorganisation på benene. Du kan følge Rune på Instagram på @runestentoftarlbjoern og læse mere om ham på Runesa.dk.

Leave A Reply