Simon Cowell sover bedre efter han er blevet veganer

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Simon Cowell er blevet veganer og nu sover han bedre på grund af det. Han har også fået mere energi ved kun at leve plantebaseret.

“Når først du kommer ind i et mønster, har jeg nydt det rigtig meget at være veganer” fortæller han ifølge Live Kindly.

Jeg mærkede en massiv ændring omkring hvordan jeg havde det efter ca. en uge” fortæller han også.

Cowells skifte til et vegansk liv hjælper ham med at sove.

“Det har hjulpet mig med at sove og jeg vågner op og føler mig mindre træt. Jeg mærkede en massiv ændring omkring hvordan jeg havde det efter ca. en uge” fortæller han.

59-årige Cowell fortæller også, at det var nemmere end han troede at blive veganer. Han er angiveligt blevet veganer, fordi han kom frem til, at han levede en usund livsstil, hvor han spiste meget mad fra dyr.

Share.

About Author

Rune Stentoft Arlbjørn (22) er grundlægger af Veganerforlivet.dk. Rune er selv veganer og interesserer sig meget for denne sag, hvorfor han startede siden. Interessen for veganisme begyndte allerede i efteråret 2017, da hans fodboldrådgiver anbefalde ham at spise mere plantebaseret, fordi man præsterer bedre på en plantebaseret kost. En måned efter ca. så han Forks Over Knives på Netflix og besluttede sig for at blive veganer. Han elsker at skrive budskaber om veganisme via Veganerforlivet.dk. Gennem de seneste år har Rune samlet stor faglig viden om det at være veganer og om det at leve plantebaseret. Han forsker og studerer veganisme til dagligt ligesom han ofte rådfører sig med flere eksperter inden for området. Du kan følge Rune på Instagram på @runestentoftarlbjoern.

Leave A Reply