Skal vi hjælpe dig?

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Har du brug for meget specifik hjælp til at komme i gang med det veganske liv, så er du havnet på den helt rigtige side. Veganer for livet kan nemlig hjælpe dig helt specifikt med at komme i gang med det veganske liv.

Vi kan helt specifikt komme hjem til dig eller et sted i nærheden og hjælpe dig fysisk med at komme i gang med det plantebaserede liv eller vi kan gøre det visuelt over fx Skype.

Læs mere om hvordan vi kan hjælpe dig på siden “Skal vi hjælpe dig?” ved at klikke her.

Share.

About Author

Rune Stentoft Arlbjørn, 21 år (født maj 1997), er grundlægger og ejer af Veganerforlivet.dk. Han har stor erfaring som skribent fra flere år hos først BarcelonaFC.dk og siden fcbarcelona.dk. Rune er veganer siden sommeren 2018 og interesserer sig meget for denne sag, hvorfor han startede siden. Interessen for veganisme begyndte dog allerede i efteråret 2017, da hans fodboldrådgiver anbefalde ham at spise mere plantebaseret, fordi man præsterer bedre på en plantebaseret kost. En måned efter ca. så han Forks Over Knives på Netflix og besluttede sig for at blive veganer. Han elsker at skrive budskaber om veganisme via Veganerforlivet.dk. Gennem de seneste år har Rune samlet stor faglig viden om det at være veganer og om det at leve plantebaseret. Han forsker og studerer veganisme til dagligt ligesom han ofte rådfører sig med flere eksperter inden for området. Rune er også fodboldspiller og hjælper unge mennesker med at få et godt liv. Desuden er han også ved at stable en velgørenhedsorganisation på benene. Du kan følge Rune på Instagram på @runestentoftarlbjoern og læse mere om ham på Runesa.dk.

Leave A Reply