Skuespilleren og veganeren Woody Harrelson holder ferie i København

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Den verdensberømte skuespiller og veganer Woody Harrelson holder i øjeblikket ferie i Danmark, hvor han blandt andet bruger opholdet til at nyde cykel-kulturen i det danske land sammen med sin danske kollega Roland Møller.

Den danske skuespiller Roland Møller har i det seneste døgns tid flittigt vist verdensberømte Woody Harrelson frem på sin Instagram-profil, hvor man kan se de to cykle på de danske landeveje sammen ligesom de også deler en bid mad og drikke hist og her.

Woody Harrelson er kendt fra den populære HBO-serie “True Detective” og filmen “Natural Born Killers, men det afholder ham altså ikke fra at nyde Danmark i øjeblikket. Det vides ikke hvor lang tid Woody vil opholde sig i Danmark, men Veganer for livet forsøger i øjeblikket at få en kommentar fra den amerikanske skuespiller.

Woody Harrelson er veganer

Woody Harrelson, i dag 57 år, har faktisk været veganer i mere end 30 år ca. I hans tyvere opfordrede en dame ham i bussen til at droppe mejeri-produlter, fordi han havde en snottet næse og acne i hele ansigtet. Han fulgte damens råd, og efter et par dage var han fri for bumser. Siden har han kun haft acne hvis han ved et tilfælde har fået mælkeprodukter.

“Da jeg var 23-24 år plejede jeg at have en meget snottet næse, masser af acne og rødme i hele ansigtet. En dame så på mig og stoppede mig så i bussen. Hun sagde jeg var laktose-intolerent. ‘Stop med spise mejeri-produkter i tre dage, og alt det her vil gå væk’ opfordrede hun mig til. Jeg stoppede så med mejeri, og tre dage efter var det væk uden at komme tilbage igen – kun hvis jeg ved et tilfælde fik noget med mælkeprodukter i” er Woody tidligere citeret for at sige i forbindelse med hvorfor han blev veganer.

Share.

About Author

Rune Stentoft Arlbjørn (22) er grundlægger af Veganerforlivet.dk. Rune er selv veganer og interesserer sig meget for denne sag, hvorfor han startede siden. Interessen for veganisme begyndte allerede i efteråret 2017, da hans fodboldrådgiver anbefalde ham at spise mere plantebaseret, fordi man præsterer bedre på en plantebaseret kost. En måned efter ca. så han Forks Over Knives på Netflix og besluttede sig for at blive veganer. Han elsker at skrive budskaber om veganisme via Veganerforlivet.dk. Gennem de seneste år har Rune samlet stor faglig viden om det at være veganer og om det at leve plantebaseret. Han forsker og studerer veganisme til dagligt ligesom han ofte rådfører sig med flere eksperter inden for området. Du kan følge Rune på Instagram på @runestentoftarlbjoern.

Leave A Reply