Starbucks tilføjer vegansk “Dragon Drink” permanent til deres menu

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Den forfriskende blanding af kokosmælk, mango og dragefrugt er nu på sommermenuen hos Starbucks, men den vil også være der på permanent basis efter sommeren.

Starbucks har besluttet at indføre deres veganske “Dragon Drink” på permanent basis til deres menu i USA og Canada. Her på Veganer for livet er vi ikke bekendt med om den er i Danmark eller om den kommer til Danmark, men vi vil tage fat på Starbucks og undersøge sagen næremere. Hold øje med Veganerforlivet.dk.

Tropisk-inspireret “drage-drik”

I USA og Canada kan den den tropisk-inspirerede “Dragon Drink” nydes. Den er vegansk.

Starbucks’ tropisk-inspirerede “Dragon Drink” er lavet med friske mango- og dragefrugtssmage. Den er håndrystet med cremet kokosmælk, is og et scoop af ternede dragefrugts-stykker. Den indeholder også koffein og kokosnød.

Share.

About Author

Rune Stentoft Arlbjørn (22) er grundlægger af Veganerforlivet.dk. Rune er selv veganer og interesserer sig meget for denne sag, hvorfor han startede siden. Interessen for veganisme begyndte allerede i efteråret 2017, da hans fodboldrådgiver anbefalde ham at spise mere plantebaseret, fordi man præsterer bedre på en plantebaseret kost. En måned efter ca. så han Forks Over Knives på Netflix og besluttede sig for at blive veganer. Han elsker at skrive budskaber om veganisme via Veganerforlivet.dk. Gennem de seneste år har Rune samlet stor faglig viden om det at være veganer og om det at leve plantebaseret. Han forsker og studerer veganisme til dagligt ligesom han ofte rådfører sig med flere eksperter inden for området. Du kan følge Rune på Instagram på @runestentoftarlbjoern.

Leave A Reply