Steen Leithoff: “Jeg har taget skridtet og bliver veganer”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Steen Leithoff fortæller til tohuman, at han har taget skridtet og bliver veganer. Vi bringer nu her et uddrag fra interviewet.

Læs lidt af hvad Steen sagde her:

“Menneskeheden og ikke mindst dens sundhed er udfordret, som aldrig før. Vi skranter. Vi får infektioner. Vi får gigt eller sukkersyge i forskellige versioner. Vi går til lægen og får måske at vide, at det må vi lære at leve med, desuagtet, hvad vi/lægen nu måtte mene at fejle” indleder han.

Et stigende fokus på sundhed, klima og bæredygtighed gør, at jeg nu er motiveret til at tage skridtet videre og blive veganer” lyder det fra Steen.

Steen var først vegetar i rigtig mange år. Nu er han blevet veganer. For ham var det et helt naturligt valg. Foto: Steen Leithoff. Det er Steen i midten med den flotte grønne trøje.

“I de senere år er flere og flere mennesker begyndt at indse, at vores livsstilsygdomme rent faktisk hænger sammen med vores livsstil! Et stigende fokus på sundhed, klima og bæredygtighed gør, at jeg nu er motiveret til at tage skridtet videre og blive veganer. For at støtte mig selv i den proces har jeg naturligvis benyttet mig af Goalmapping. Det kan du se her” afslører han.

“Rejsen dertil er sket stille og rolig. Først røg komælken, dernæst æg og smør. Så røg osten, og nu er jeg så langt, at jeg skal til at læse det med småt” siger han også.

Lidt mere om Steen Leithoff

Steen er aktiv i Veganerpartiet. Foto: Steen Leithoff.

Steen Leithoff er foredragsholder, inspirator, coach og hjælper andre med at realisere deres målsætninger som certificeret Goal Mapping Practitioner. Steen Leithoff har desuden en fortid, som vidensformidler i helsekostbranchen med speciale i essentielle fedtsyrer og antioxidanter. Steen er i LifeWave regi kendt for sine peptalks om Theta Nutrition. Steen er også engageret i Veganerpartiet. Kontaktinfo: www.steensforedrag.dk.
Share.

About Author

Rune Stentoft Arlbjørn (22) er grundlægger af Veganerforlivet.dk. Rune er selv veganer og interesserer sig meget for denne sag, hvorfor han startede siden. Interessen for veganisme begyndte allerede i efteråret 2017, da hans fodboldrådgiver anbefalde ham at spise mere plantebaseret, fordi man præsterer bedre på en plantebaseret kost. En måned efter ca. så han Forks Over Knives på Netflix og besluttede sig for at blive veganer. Han elsker at skrive budskaber om veganisme via Veganerforlivet.dk. Gennem de seneste år har Rune samlet stor faglig viden om det at være veganer og om det at leve plantebaseret. Han forsker og studerer veganisme til dagligt ligesom han ofte rådfører sig med flere eksperter inden for området. Du kan følge Rune på Instagram på @runestentoftarlbjoern.

Leave A Reply