Stifter af Veganer for livet vil sætte fokus på plantebaseret mad ved møde med borgmester

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Tidligere i dag kom det frem, at vores stifter og ejer, Rune Stentoft Arlbjørn, om to dage skal til møde med borgmesteren i Vejle og flere byrådsmedlemmer for at tale om hvordan Vejle Kommune kan gøre mere mod klimaforandringer.

Som erklæret veganer vil Rune derfor sætte fokus på plantebaserede måltider i kommunen. “Jeg vil fremsætte et forslag til borgmester Jens Ejner Christensen om at skifte alle dyre-baserede måltider ud med mad fra planter, så al mad i hele kommunens offentlige institutioner bliver vegansk” siger Rune Stentoft Arlbjørn til Veganerforlivet.dk.

Det vil være meget bedre for klimaet og være en måde hvorpå Vejle Kommune kan sænke dens udledning af drivhusgasser. Det vil også gavne folkesundheden, da plantebaseret mad fra hele planter er det sundeste man kan spise” siger han også.

Han tilføjer: “Det vil være meget bedre for klimaet og være en måde hvorpå Vejle Kommune kan sænke dens udledning af drivhusgasser. Det vil også gavne folkesundheden, da plantebaseret mad fra hele planter er det sundeste man kan spise” siger han også.

Share.

About Author

Rune Stentoft Arlbjørn (22) er grundlægger af Veganerforlivet.dk. Rune er selv veganer og interesserer sig meget for denne sag, hvorfor han startede siden. Interessen for veganisme begyndte allerede i efteråret 2017, da hans fodboldrådgiver anbefalde ham at spise mere plantebaseret, fordi man præsterer bedre på en plantebaseret kost. En måned efter ca. så han Forks Over Knives på Netflix og besluttede sig for at blive veganer. Han elsker at skrive budskaber om veganisme via Veganerforlivet.dk. Gennem de seneste år har Rune samlet stor faglig viden om det at være veganer og om det at leve plantebaseret. Han forsker og studerer veganisme til dagligt ligesom han ofte rådfører sig med flere eksperter inden for området. Du kan følge Rune på Instagram på @runestentoftarlbjoern.

Leave A Reply