Storbritannien kan være 100% vegansk i 2030 viser udviklingen!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

En forsker påstår, at hele Storbritanniens befolkning kan være veganere i 2030, da madsystemet bevæger sig væk fra mad fra dyr.

Tom Milner – en vegansk youtuber døbt “The Vegan Engineer” – gennemførte for nylig en undersøgelse på 2.800 personer, som følger en plantebaseret kost.

Med sådan et fald i behovet for kød, mejeriprodukter og æg, så vil det være meget svært for hvilken som helst dyrebaseret forretning at overleve” forklarer Milner i sin Youtube-video.

Ud fra hans resultater konkluderede han, at antallet af veganere i Storbritannien er blevet fordoblet hvert år siden 2011. Hvis denne udvikling fortsætter vil 15 procent af kongedømmets befolkning spise kun vegansk i 2030 påstår han.

2030 er derfor min forudsigelse for en økonomisk forringelse af den britiske dyrelandbrugsindustri og hele den britiske befolkning bliver i praksis veganere” siger Tom Milner.

Tom Milner har forsket i udviklingen af veganere i Storbritannien. Ud fra det mener han, at UK vil være vegansk i 2030. Det er Tom i øverste venstre hjørne af billedet. Klik på billedet for at gå til videoen.

Når denne voksende udvikling tænkes sammen med den hastigt stigende popularitet af andre kød-reducerende diæter – som flexitar, pescetar og vegetar – mener Milner, at behovet for kød-produkter vil være så lavt, at animalsk landbrug vil kollapse.

“Med sådan et fald i behovet for kød, mejeriprodukter og æg, så vil det være meget svært for hvilken som helst dyrebaseret forretning at overleve” forklarer Milner i sin Youtube-video.

Flere og flere briter skifter til en plantebaseret kost.

Han fortsætter: “2030 er derfor min forudsigelse for en økonomisk forringelse af den britiske dyrelandbrugsindustri og hele den britiske befolkning bliver i praksis veganere. Dette er faktisk en langsommere vækstrate end en Finder-undersøgelse, der angav 5,5 procent ved udgangen af 2019″ lød det også fra Tom Milner.

Share.

About Author

Rune Stentoft Arlbjørn (22) er grundlægger af Veganerforlivet.dk. Rune er selv veganer og interesserer sig meget for denne sag, hvorfor han startede siden. Interessen for veganisme begyndte allerede i efteråret 2017, da hans fodboldrådgiver anbefalde ham at spise mere plantebaseret, fordi man præsterer bedre på en plantebaseret kost. En måned efter ca. så han Forks Over Knives på Netflix og besluttede sig for at blive veganer. Han elsker at skrive budskaber om veganisme via Veganerforlivet.dk. Gennem de seneste år har Rune samlet stor faglig viden om det at være veganer og om det at leve plantebaseret. Han forsker og studerer veganisme til dagligt ligesom han ofte rådfører sig med flere eksperter inden for området. Du kan følge Rune på Instagram på @runestentoftarlbjoern.

Leave A Reply