The Save Movement kræver retfærdighed: “Sandheden er skjult for offentligheden”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

I går demonstrerede over 200 veganske aktivister på en grisefarm i Abbotsford i British Columbia, Canada. Det gjorde de fordi, at dyrene ikke bliver behandlet ordenligt; de bliver mishandlet og brutalt dræbt – og det er skjult for offentligheden.

65 af de lidt over 100 demonstranter gik tidligt om morgenen fredeligt ind på gården og ind til grisene, hvor de blev låst inde i flere timer. Her var formålet at visse de forhold grisende lever under og sætte fokus på dyrenes rettigheder og den veganske sag.

Vi er her for at vise, at dette ikke er tilfældet. Vi tvinger gennemsigtighed i en industri, der bygger på hemmeligholdelse” tilføjer de.

“Sandheden er skjult for offentligheden, og vi tror, ​​at folk foretager valg, der går imod deres værdier. De fleste mennesker er imod dyremishandling og ville ikke støtte denne industri, hvis de vidste, hvad der virkelig var sket. Offentligheden har ret til at vide hvad der sker” lyder det fra The Save Movement om deres demonstration.

View this post on Instagram

HAPPENING NOW! 200 ANIMAL LIBERATION ACTIVISTS AT EXCELSIOR HOG FARM: 33133 Harris Road, Abbotsford B.C. Canada 65 Activists are LOCKED DOWN inside the farm. A further 140 Activists are holding a protest outside of the facility. This action is part of the international movement called “MEAT THE VICTIMS” and the first event in Canada. The pictures show the activists inside the farm, pigs in farrowing crates, a pig who had suffered a miscarriage and sick pigs locked in crates. 👉🏼 @langleypigsave 💗🐷 . . #meatthevictims #meatthvictimscanada #vegan #govegan #slaughterhouse #endspeciesism #animalrights #bekind #animallover #vegansofig #factoryfarming #activism #animalliberation #compassion #dinner #meat #mcdonalds #kfc #bearwitness #thesavemovement

A post shared by The Save Movement (@thesavemovement) on

“Disse industrier opretholder den menneskelige myte med mærker som ‘lokal’, ‘fritgående’, ‘græsfødt’, ‘organisk’ og ‘fri’ – alle termer, der bruges til at bedrage og vildlede offentligheden for at tro at dyr er ‘menneskeligt hævet og menneskeligt dræbt’. Vi er her for at vise, at dette ikke er tilfældet. Vi tvinger gennemsigtighed i en industri, der bygger på hemmeligholdelse” tilføjer de.

Demonstranterne reagerede på videomateriale offentliggjort af PETA, som viste, at grisene på den farm i Abbotsford blev behandlet rigtig dårligt. Derfor tog aktivisterne til fredelig og ikke voldelig handlling. Aktivisterne er den del af The Save Movement.

Share.

About Author

Rune Stentoft Arlbjørn (22) er grundlægger af Veganerforlivet.dk. Rune er selv veganer og interesserer sig meget for denne sag, hvorfor han startede siden. Interessen for veganisme begyndte allerede i efteråret 2017, da hans fodboldrådgiver anbefalde ham at spise mere plantebaseret, fordi man præsterer bedre på en plantebaseret kost. En måned efter ca. så han Forks Over Knives på Netflix og besluttede sig for at blive veganer. Han elsker at skrive budskaber om veganisme via Veganerforlivet.dk. Gennem de seneste år har Rune samlet stor faglig viden om det at være veganer og om det at leve plantebaseret. Han forsker og studerer veganisme til dagligt ligesom han ofte rådfører sig med flere eksperter inden for området. Du kan følge Rune på Instagram på @runestentoftarlbjoern.

Leave A Reply