Tobias Holm redder dyr i sin fritid. Se ham på mission i TV2-programmet Razzia klokken 20.50 i aften

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Veganeren og dyrerettighedsforkæmperen Tobias Holm, der også er næstformand i Veganerpartiet, er i aften med i en udsendelse på TV2, hvor tv-kanalen følger hans fritidsarbejde med at redde dyr i nød.

Udsendelsen bliver vist på TV2 i program-serien Razzia klokken 20.50 i aften.

“Jeg bruger en god portion af min fritid på at tage ud og hjælpe nødstedte og/eller vanrøgtede dyr. I programserien Razzia på TV2, kan man følge nogle af de opgaver jeg bliver sendt ud til – nyt afsnit i aften kl. 20.50” skriver han om programmet på sin offentlige Facebook-side.

Share.

About Author

Rune Stentoft Arlbjørn (22) er grundlægger af Veganerforlivet.dk. Rune er selv veganer og interesserer sig meget for denne sag, hvorfor han startede siden. Interessen for veganisme begyndte allerede i efteråret 2017, da hans fodboldrådgiver anbefalde ham at spise mere plantebaseret, fordi man præsterer bedre på en plantebaseret kost. En måned efter ca. så han Forks Over Knives på Netflix og besluttede sig for at blive veganer. Han elsker at skrive budskaber om veganisme via Veganerforlivet.dk. Gennem de seneste år har Rune samlet stor faglig viden om det at være veganer og om det at leve plantebaseret. Han forsker og studerer veganisme til dagligt ligesom han ofte rådfører sig med flere eksperter inden for området. Du kan følge Rune på Instagram på @runestentoftarlbjoern.

Leave A Reply