Turisme: Hemmelig ‘undercover’-undersøgelse afslører, at kameler og heste bliver slået til blods i Egypten

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

BREAKING: Dyrerettighedsorganisationen PETA har foretaget en hemmelig ‘undercover’-undersøgelse (undercover = under dække, red.) i Egypten vedrørende dyr til brug som transportmiddel i turistindustrien. Undersøgelsen viser, at dyr som kameler og heste bliver pint og slået til blods for, at de kan bære turister rundt i brændende varme uden skygge, mad og vand.

Kameler og heste bliver brugt som transportmiddel i Egypten til at bære turister rundt på deres rygge midt i den brændende sol ved populære turistattraktioner som ved pyramiderne i Giza, Saqqara og Luxor. For at dyrene kan gøre det mishandler ejerne dyrene ved blandt andet at slå dem til blods viser nye afsløringer fra PETA’s asiatiske afdeling.

Hvis du er turist i Egypten eller kender nogen der er og du/i benytter jer af disse dyr til transport i forbindelse med turisme, så bidrager du/i til fortsat tortur og mishandling af dyrene. Informer dem du kender om forholdene, så der kan blive sat en stopper for det. Ingen fortjener at lide på den måde.”

Det rapporteres, at kamelerne og hestene arbejder under forfærdelige forhold i ekstrem varme uden mulighed for at få skygge, mad eller vand. Derfor kræver PETA nu, at det bliver forbudt at bruge dyr til transport i turistindustrien i Egypten.

Dyrerettighedsorganisationen har optaget videomateriale, hvor de viser, at dyrepasserne slår dyrene til blods for, at få dem til at reagere efter deres ønsker. Peta har kontaktet Egyptens turistminister Rania Al-Mashat for at opfordre til at bruge moderne transportmidler som elektriske biler i stedet for dyr til at flytte folk rundt i forbindelse med turisme.

Som nævnt har PETA filmet mishandlingen af dyrene. Her på Veganerforlivet.dk arbejder vi i øjeblikket på at få fat i videomaterialet og vi følger sagen tæt.

Opdateres…

Hvis du er turist i Egypten eller kender nogen der er og du/i benytter jer af disse dyr til transport i forbindelse med turisme, så bidrager du/i til fortsat tortur og mishandling af dyrene. Informer dem du kender om forholdene, så der kan blive sat en stopper for det. Ingen fortjener at lide på den måde.

Opdatering 16. april klokken 14.40

Så har vi fået fat i en video derfra. Den kan du se ved at klikke på linket her.

Share.

About Author

Rune Stentoft Arlbjørn (22) er grundlægger af Veganerforlivet.dk. Rune er selv veganer og interesserer sig meget for denne sag, hvorfor han startede siden. Interessen for veganisme begyndte allerede i efteråret 2017, da hans fodboldrådgiver anbefalde ham at spise mere plantebaseret, fordi man præsterer bedre på en plantebaseret kost. En måned efter ca. så han Forks Over Knives på Netflix og besluttede sig for at blive veganer. Han elsker at skrive budskaber om veganisme via Veganerforlivet.dk. Gennem de seneste år har Rune samlet stor faglig viden om det at være veganer og om det at leve plantebaseret. Han forsker og studerer veganisme til dagligt ligesom han ofte rådfører sig med flere eksperter inden for området. Du kan følge Rune på Instagram på @runestentoftarlbjoern.

Leave A Reply