UK-vegansk vin lanceres i USA til sommer

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Det veganske vin-firma fra Storbritannien går snart ind på det amerikanske marked i USA med deres vine Merlot, Sauvignon Blanc og Rosé.

Til sommer lancerer Proudly Vegan Wines deres vine i USA. Den britiske virksomheds vine er alle certificeret veganske og hver flaske har en etiket med vegansk lim og blæk.

Proudly Vegan Wines blev selv lanceret sidste år på de britiske øer. De er et datterselskab af det 50-årige britiske vinselskab Broadland Wineries.

Vin behøver ikke have animalske produkter i sig

Det veganske vin-firma er på en mission for at bevise, at lækker vin ikke behøver at have nogen som helst former for animalsk produkt i sig for at blive lavet. Proudly Vegan Wines vandt bronze ved uddelingen af IWC-priserne i 2018.

Proudly Vegan Wines er registeret af The Vegan Society.

Share.

About Author

Rune Stentoft Arlbjørn (22) er grundlægger af Veganerforlivet.dk. Rune er selv veganer og interesserer sig meget for denne sag, hvorfor han startede siden. Interessen for veganisme begyndte allerede i efteråret 2017, da hans fodboldrådgiver anbefalde ham at spise mere plantebaseret, fordi man præsterer bedre på en plantebaseret kost. En måned efter ca. så han Forks Over Knives på Netflix og besluttede sig for at blive veganer. Han elsker at skrive budskaber om veganisme via Veganerforlivet.dk. Gennem de seneste år har Rune samlet stor faglig viden om det at være veganer og om det at leve plantebaseret. Han forsker og studerer veganisme til dagligt ligesom han ofte rådfører sig med flere eksperter inden for området. Du kan følge Rune på Instagram på @runestentoftarlbjoern.

Leave A Reply