Ulrik Myrtue (Veganer Ulrik) gæster podcasten “Veganske Briller” i dag klokken 11.00

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

I går var det Asger B der gæstede Veganerpartiets podcast Veganske Briller. Nu er det blevet langfredag den 19. april. Det betyder, at det i dag er blevet Ulrik Myrtues tur (også kendt som Veganer Ulrik) til at gæste podcasten i den fjerde episode.

Podcasten starter allerede klokken 11.00 og kan ses direkte på Veganerpartiets Facebook-side.

“Ulrik har været i medierne adskillige gange over det sidste år for at sætte fokus på udnyttelsen af dyr i dansk dyrelandbrug. Han har været med til at ændre aktivistscenen i Danmark med Vegan Change og Aarhus Cow Save samt deltaget i en masse aktivisme med Anonymous for the Voiceless – Danish og Extinction Rebellion Denmark” skriver Veganerpartiet på Facebook.

Share.

About Author

Rune Stentoft Arlbjørn, 21 år (født maj 1997), er grundlægger og ejer af Veganerforlivet.dk. Han har stor erfaring som skribent fra flere år hos først BarcelonaFC.dk og siden fcbarcelona.dk. Rune er veganer siden sommeren 2018 og interesserer sig meget for denne sag, hvorfor han startede siden. Interessen for veganisme begyndte dog allerede i efteråret 2017, da hans fodboldrådgiver anbefalde ham at spise mere plantebaseret, fordi man præsterer bedre på en plantebaseret kost. En måned efter ca. så han Forks Over Knives på Netflix og besluttede sig for at blive veganer. Han elsker at skrive budskaber om veganisme via Veganerforlivet.dk. Gennem de seneste år har Rune samlet stor faglig viden om det at være veganer og om det at leve plantebaseret. Han forsker og studerer veganisme til dagligt ligesom han ofte rådfører sig med flere eksperter inden for området. Rune er også fodboldspiller og hjælper unge mennesker med at få et godt liv. Desuden er han også ved at stable en velgørenhedsorganisation på benene. Du kan følge Rune på Instagram på @runestentoftarlbjoern og læse mere om ham på Runesa.dk.

Leave A Reply