Veganerudfordringen

Er du ny i den veganske verden, er du allerede veganer eller er du blot nysgerrig på hvad man spiser som veganer, men savner hjælp og inspiration? Så er du landet på den helt rette side. Her på siden kan du blive klogere på hvad VeganerUdfordringen er.

VeganerUdfordringen er en kampagne stiftet af Dyrenes Alliance i 2017. Kampagnen udfordrer dig til at spise plantebaseret mad i 22 dage.  Der er klart mest fokus på, hvordan man bliver veganer og ikke så meget på hvorfor. Det er gratis at deltage. Indtil nu har over 21.000 personer deltaget i kampagnen.

VeganerUdfordringen hjælper dig med at blive veganer. Det går ud på, at du spiser vegansk i 22 dage og bidrager til en mere bæredygtig, dyrevenlig og sund verden. De hjælper dig hele vejen med gratis lækre opskrifter, spændende indslag og masser af grøn inspiration. Her er du ikke alene om det.

Kampagnen er startet for at skabe et sted, hvor du kan blive introduceret til en vegansk livsstil på en positiv og overskuelig måde. VeganerUdfordringen har samlet viden, som de mener nye veganere har brug for.

Når du er en del af VeganerUdfordringen vil du modtage støttende mails ca. hver anden dag. Her får du blandt andet madinspiration, bliver oplyst om vegansk ernæring, miljø og dyrenes forhold i industrien. Derudover vil du også modtage en invitation til en lukket Facebook-gruppe, hvor du som deltager kan finde yderligere information og skrive med andre deltagere og få gratis hjælp fra erfarne mentorer.

VeganerUdfordringen har tilknyttet erfarne veganske mentorer, som svarer på alle deltageres spørgsmål. I den lukkede Facebook-gruppe vægtes en positiv stemning, samt det, at man bliver inkluderet meget højt. Deltagerne bliver rost for det gode de gør og der er ingen negative kommentarer, hvis man “kommer til” at spise noget animalsk.

Det er gratis at deltage i udfordringen og du kan deltage lige så mange gange du har lyst til. Den næste runde starter den 1. i hver måned.

Gå til VeganerUdfordringens hjemmeside og tilmeld dig ved at klikke her.

Mere information

Du kan komme i kontakt med VeganerUdfordringen ved at sende dem en mail på info@veganerudfordringen.dk og ved at kontakte dem på telefon 50591490. Du kan finde deres offentlige Facebook-side ved at kikke her. Deres hjemmeside hedder veganerudfordringen.dk.

Veganerforlivet.dk er ikke en del af VeganerUdfordringen, men har blot til formål at oplyse om og gøre dig opmærksom på kampagnen. Ved henvendelser til VeganerUdfordringen bedes du tage kontakt til dem. De er efter Veganerforlivet.dk’s opfattelse søde og hurtige til at svare tilbage.