Bliv veganer

Her kan du læse om hvordan du kan blive veganer. Man kan gøre det på flere forskellige måder. Her går vi i dybden med tre af de måder man kan springe i ud i det veganske liv på.

En af måderne er at tage et skridt af gangen En anden måde er at gøre det via Veganerudfordringen. En tredje måde er at lade os her på Veganerforlivet.dk hjælpe dig med at komme i gang med et plantebaseret liv. Læs mere om de tre forskellige måder herunder.

Overblik

  • Et skridt af gangen-metoden
  • Veganerudfordringen
  • Skal vi hjælpe dig?

Et skridt af gangen

Som ny inden for den veganske verden kan det godt virke som en stor jungle at finde rundt i lige til at starte med. Hvad skal jeg nu spise? Hvordan laver jeg maden? Hvor skal jeg købe ind og så videre? Det er typiske spørgsmål, der hurtigt rejser sig i hovedet, når beslutningen om at gå den veganske vej er opstået, men fat mod og slå koldt vand i blodet og brug et-skridt-af-gangen-metoden, som du kan blive klogere på her.

Veganerudfordringen

Er du ny i den veganske verden? Er du allerede veganer eller er du blot nysgerrig på hvad man spiser som veganer, men savner hjælp og inspiration? Så er du landet på den helt rette side. Her på siden kan du blive klogere på hvad VeganerUdfordringen er lige her.

Skal vi hjælpe dig?

Har du brug for meget specifik hjælp til at komme i gang med det veganske liv, så er du havnet på den helt rigtige side. Veganer for livet kan nemlig hjælpe dig helt specifikt med at komme i gang med det veganske liv. Læs mere her.