Veganer for livet besøger Den Plantebaserede Sygeplejerske, Stig Ladefoged, i dag

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Så er dagen kommet til den 26. juni, hvor Veganer for livet tager turen fra Vejle til Viborg for at besøge Stig Ladefoged, der står bag virksomheden Den Plantebaserede Sygeplejerske.

Vi mødte Stig til et af hans foredrag tidligere på måneden, hvor han snakkede om fordelene ved at leve af en plantebaseret kost. Vi synes det var så godt, at vi spurgte Stig om vi måtte komme og besøge ham i Viborg, hvor han holder til.

Det indvilgede Stig straks i, og vi fik hurtigt planlagt et møde. På besøget i dag er det planen vi skal blive klogere på Stigs historie, der for bare få år siden så ud til at være i sundhedssektoren på de danske sygehuse, som sygeplejerske. Men sådan endte det ikke. Stig er nu sprunget ud som iværksætter og hjælper nu danskerne med at få et endnu sundere liv. Veganer for livet glæder sig til besøget med Stig i dag!

Share.

About Author

Rune Stentoft Arlbjørn (22) er grundlægger af Veganerforlivet.dk. Rune er selv veganer og interesserer sig meget for denne sag, hvorfor han startede siden. Interessen for veganisme begyndte allerede i efteråret 2017, da hans fodboldrådgiver anbefalde ham at spise mere plantebaseret, fordi man præsterer bedre på en plantebaseret kost. En måned efter ca. så han Forks Over Knives på Netflix og besluttede sig for at blive veganer. Han elsker at skrive budskaber om veganisme via Veganerforlivet.dk. Gennem de seneste år har Rune samlet stor faglig viden om det at være veganer og om det at leve plantebaseret. Han forsker og studerer veganisme til dagligt ligesom han ofte rådfører sig med flere eksperter inden for området. Du kan følge Rune på Instagram på @runestentoftarlbjoern.

Leave A Reply