Veganer for livet er meget tæt på at få et interview med Greta Thunberg – kun godkendelse fra familien mangler

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Greta Thunberg kommer til København i morgen den 25. maj for at tale ved klimamarchen. Greta er selv blevet veganer for klimaets skyld. I den forbindelse vil vi gerne tale med den svenske klimaaktivist om, hvorfor det er godt at blive veganer på grund af klimaet.

Derfor har vi her på Veganer for livet i de seneste dage arbejdet på, at få et interview i stand med Greta. Vi har fået fat på folkene omkring hende, og i skrivende stund, er de ved at spørge familien Thunberg, om et kort lille interview med Greta er ok.

Derfor er det endnu ikke helt sikkert, men vi tror på det er meget tæt på. Får vi ikke en bekræftelse i dag, så vil vi forsøge at få en kommentar fra hende i morgen. Hold øje med Veganerforlivet.dk for seneste nyt.

Greta gjorde sin far veganer ved at få ham til at føle sig skyldig

Greta Thunberg er selv veganer. Her ses et billede af hende i toget i Danmark. Foto: Veganerforlivet.dk

Greta Thunberg er selv blevet veganer for klimaets skyld. Længe prøvede hun også at få sin far og mor til at blive veganere, men det var lidt svært at få dem til det. Men hun blev ved, og ved, og ved med at opfordre dem til at leve vegansk. Til sidst fik hun sin far til at føle sig skyldig, fordi Greta sagde til ham, at han stjæler de unges fremtid, fordi han spiser mad fra dyr. Det fik ham til sidst til at blive veganer. Gretas mor er næsten også blevet veganer. Ifølge Plant Based News er Gretas mor 90% veganer.

Share.

About Author

Rune Stentoft Arlbjørn (22) er grundlægger af Veganerforlivet.dk. Rune er selv veganer og interesserer sig meget for denne sag, hvorfor han startede siden. Interessen for veganisme begyndte allerede i efteråret 2017, da hans fodboldrådgiver anbefalde ham at spise mere plantebaseret, fordi man præsterer bedre på en plantebaseret kost. En måned efter ca. så han Forks Over Knives på Netflix og besluttede sig for at blive veganer. Han elsker at skrive budskaber om veganisme via Veganerforlivet.dk. Gennem de seneste år har Rune samlet stor faglig viden om det at være veganer og om det at leve plantebaseret. Han forsker og studerer veganisme til dagligt ligesom han ofte rådfører sig med flere eksperter inden for området. Du kan følge Rune på Instagram på @runestentoftarlbjoern.

Leave A Reply