Veganer for livet interviewede folketingskandidaten Lars Arne Christensen fra Konservative

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

I tirsdags var Veganer for livet til valgdebat i Kulturhuset Kilden i Brøndby. Her deltog politikeren og folketingskadidaten Lars Arne Christensen. I den forbindelse fik vi aftalt et interview med ham om hvad de konservative vil gøre for klimaet og om hvad de vil gøre for veganere og lignende.

Tidligere i dag mødtes vi så her på Veganer for livet med Lars Arne Christensen til en hyggelig snak i Hillerød. Her fik vi lavet et godt interview med ham på en halv times tid.

Interviewet blev optaget på video og vil blive udgivet her på Veganerforlivet.dk i aften eller i morgen. Det kommer også ud på vores sociale medier, men først her på hjemmesiden. Du skal nok regne med det først kommer ud i morgen.

Share.

About Author

Rune Stentoft Arlbjørn (22) er grundlægger af Veganerforlivet.dk. Rune er selv veganer og interesserer sig meget for denne sag, hvorfor han startede siden. Interessen for veganisme begyndte allerede i efteråret 2017, da hans fodboldrådgiver anbefalde ham at spise mere plantebaseret, fordi man præsterer bedre på en plantebaseret kost. En måned efter ca. så han Forks Over Knives på Netflix og besluttede sig for at blive veganer. Han elsker at skrive budskaber om veganisme via Veganerforlivet.dk. Gennem de seneste år har Rune samlet stor faglig viden om det at være veganer og om det at leve plantebaseret. Han forsker og studerer veganisme til dagligt ligesom han ofte rådfører sig med flere eksperter inden for området. Du kan følge Rune på Instagram på @runestentoftarlbjoern.

Leave A Reply