Veganer for livet skal interviewe ‘Den Plantebaserede Sygeplejerske’ aka Stig Ladefoged i aften

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

I aften kommer den ‘Den Plantebaserede Sygeplejerske’ også kendt under hans borgerlige navn Stig Ladefoged til Vejle for at holde et foredrag om sammenhængen mellem det at spise plantebaseret og sundhed og sygdom.

Han kommer blandt andet nærmere ind på hvordan man kan spise sig fra åreforkalkning i hjertet og forebygge kræft, blodpropper og diabetes. Samtidig vil Stig fortælle om resultatet af sit første livsstilsforløb, hvor 13 personer med hjertekarsygdom eller type-2 diabetes blev instrueret i at spise plantebaseret. Han vil også komme klart ind på hvad en plantebaseret kost kan gøre for dig på blot tre uger.

Veganer for livet skal interviewe Stig Ladefoged

Stig elsker at tale om de sundhedsmæssige fordele ved at leve plantebaseret. Foto: Den Plantebaserede Sygeplejerske/Stig Ladefoged/Facebook.

Her på Veganer for livet har vi i dag været i kontakt med Stig Ladefoged i forbindelse med et interview med ham til Veganerforlivet.dk. Vi har aftalt med ham, at vi laver et kort interview med ham om hvad det er han går og laver til daglig. Vi vil også komme lidt ind på den sundhedsmæssige effekt ved at spise plantebaseret.

Interviewet med Stig ventes at blive kort på 3-5 minutter ca., men vi har også fået lov til at optage hele hans foredrag og dele det på Veganerforlivet.dk. Selve interviewet med Stig og hans foredrag vil blive vist denne sommer på Veganerforlivet.dk og på vores diverse sociale medier, men vi kan ikke sige noget om præcist endnu hvornår i løbet af sommeren det kommer ud.

Vi vil også forsøge at aftale et længere og mere dybdegående interview med Stig, hvor vi vil tale yderligere med ham om, hvorfor det er sundt at leve af en plantebaseret kost.

Foredraget starter klokken 20.00 og du kan stadig nå at købe billetter

Foredraget med Stig i Vejle i aften begynder klokken 20.00, men dørene åbner allerede klokken 19.00. Du kan stadig nå at købe billet. Foto: Den Plantebaserede Sygeplejerske/Stig Ladefoged/Facebook.

Selve foredraget med Stig Ladefoged starter klokken 20.00 på Street Food i Vejle. Ifølge vores oplysninger er der stadig ledige billetter. Du kan læse mere om hvordan du sikrer dig en billet til foredraget ved at klikke lige her.

Følg Stig på de sociale medier og på hans hjemmeside

Stig er på en lang række sociale medier. Han har også en hjemmeside. Herunder får du overblikket over, hvor du kan følge mere med i Stigs hverdag og om det han går og laver.

Instagram: @plantebaseret_sygepleje
Facebook: Den Plantebaserede Sygeplejerske
Hjemmeside: denplantebaseredesygeplejerske.com
Youtube: Den Plantebaserede Sygeplejerske

Share.

About Author

Rune Stentoft Arlbjørn, 21 år (født maj 1997), er grundlægger og ejer af Veganerforlivet.dk. Han har stor erfaring som skribent fra flere år hos først BarcelonaFC.dk og siden fcbarcelona.dk. Rune er veganer siden sommeren 2018 og interesserer sig meget for denne sag, hvorfor han startede siden. Interessen for veganisme begyndte dog allerede i efteråret 2017, da hans fodboldrådgiver anbefalde ham at spise mere plantebaseret, fordi man præsterer bedre på en plantebaseret kost. En måned efter ca. så han Forks Over Knives på Netflix og besluttede sig for at blive veganer. Han elsker at skrive budskaber om veganisme via Veganerforlivet.dk. Gennem de seneste år har Rune samlet stor faglig viden om det at være veganer og om det at leve plantebaseret. Han forsker og studerer veganisme til dagligt ligesom han ofte rådfører sig med flere eksperter inden for området. Rune er også fodboldspiller og hjælper unge mennesker med at få et godt liv. Desuden er han også ved at stable en velgørenhedsorganisation på benene. Du kan følge Rune på Instagram på @runestentoftarlbjoern og læse mere om ham på Runesa.dk.

Leave A Reply