Veganer for livet skal måske interviewe Greta Thunberg den 25. maj i Danmark

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Greta Thunberg kommer til København og Danmark den 25. maj. Her skal hun holde klimatale foran Christiansborg i forbindelse med folkets klimamarch samme dag.

Den unge svenske klimaaktivist er selv veganer, og det er godt at blive veganer for klimaet. I forbindelse med Greta er i Danmark, og at hun er veganer, har vi derfor kontaktet hende for at høre om vi må lave et interview med hende den dag i København.

Her på Veganerforlivet.dk ved vi endnu ikke om det bliver til noget, men vi arbejder på sagen og håber på det bedste. Hold øje med Veganerforlivet.dk for seneste nyt.

Greta holdte tale foran verdenslederne i FN

Greta Thunberg under sin tale foran FN i december 2018.

I slutningen af sidste år holdt Greta Thunberg en klimatale foran verdenslederne i FN. Det skrev vi lidt om på Veganerforlivet.dk dengang. Det kan du læse mere om her. Du kan også se video-interviewet her.

Share.

About Author

Rune Stentoft Arlbjørn (22) er grundlægger af Veganerforlivet.dk. Rune er selv veganer og interesserer sig meget for denne sag, hvorfor han startede siden. Interessen for veganisme begyndte allerede i efteråret 2017, da hans fodboldrådgiver anbefalde ham at spise mere plantebaseret, fordi man præsterer bedre på en plantebaseret kost. En måned efter ca. så han Forks Over Knives på Netflix og besluttede sig for at blive veganer. Han elsker at skrive budskaber om veganisme via Veganerforlivet.dk. Gennem de seneste år har Rune samlet stor faglig viden om det at være veganer og om det at leve plantebaseret. Han forsker og studerer veganisme til dagligt ligesom han ofte rådfører sig med flere eksperter inden for området. Du kan følge Rune på Instagram på @runestentoftarlbjoern.

Leave A Reply