Veganer for livet søger skribenter til Veganerforlivet.dk

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Her på Veganer for livet har vi vokseværk og derfor ønsker vi at udvide teamet med vores skribenter yderligere. Der er i forvejen fire skribenter tilknyttet Veganer for livet, men vi har brug for flere hænder, så vi kan udvide den daglige nyhedsstrøm.

Vi søger specifikt efter skribenter der kan bidrage med nyheder til Veganerforlivet.dk flere gange om ugen eller dagligt. Det er derfor et krav, at du har tid til at passe et skribent-job på Veganerforlivet.dk.

Der er ikke nogen krav til alder, køn eller erfaring. Vi ser selvfølgelig helst, at du kan stave og skrive fornuftigt dansk, men det er ikke et ulimativt krav, da vi kan oplære dig grundigt i hvordan du skriver og retter artikler.

Veganerforlivet.dk skriver egenproducerede artikler, videreformidler nyheder fra andre danske sider eller udlandet og laver opsøgende journalistik.

Det er derfor en fordel, at du kan forstå engelsk eller andre udenlandske sprog, men det er ikke et krav. Alternativt vil det være positivt hvis du kan fungere i et oversættelesværtøj fx Google Translate eller kan finde ud af at bruge ordbøger som ordbogen.com.

Skribent-jobbet hos Veganerforlivet.dk er som udgangspunkt-frivilligt, men er du rigtig dygtig og kan bidrage med kvalitetsartikler ofte, så er der mulighed for at blive aflønnet efter nærmere individuel aftale.

Lyder skribent-jobbet som noget for dig? Så bedes du venligst sende en kort ansøgning, hvor du skriver lidt om dig selv på vores e-mail på kontakt@veganerforlivet.dk. Skriv ‘Ansøgning’ i emnefeltet og beskriv hvorfor vi lige netop skal vælge dig. Kontakt os også gerne nu på mobil 29370060, hvis du har yderligere spørgsmål.

Du bedes også vedhæfte en aktuel nyhed fra Plant Based News eller Live Kindly.

Share.

About Author

Veganerforlivet.dk er Danmarks første nyheds- og informationsmedie. Vi bringer daglige nyheder om nærmest alt hvad der sker inden for den veganske verden i indland og udland. Dertil kan du også finde al den information du skal bruge for at leve vegansk her på Veganerforlivet.dk. Vi samarbejder tæt med virksomheder, eksperter, bloggere og almindelige mennesker, som også har stor viden om veganisme og det at leve plantebaseret.

Leave A Reply