Veganer

På denne side kan du blive klogere på hvad en veganer er, hvorfor det er godt at blive veganer og hvordan du bliver veganer.

Overblik

  • Hvad er en veganer?
  • Hvorfor blive veganer?
  • Bliv veganer

Hvad er en veganer?

En veganer er en person, som kun lever af plantebaseret føde. En veganer spiser ikke nogle former for animalsk mad herunder kød, fisk, skaldyr, insekter, mejeri, æg og honning. En veganer undgår også produkter som læder og enhver slags produkter, som er testet på dyr. Læs mere her.

Hvorfor blive veganer?

Der er rigtig mange strålende og gode grunde til at blive veganer og leve en vegansk livsstil. I hovedtræk kan man sige, at de fleste bliver veganere på grund af klimaet, helbredet eller for dyrene. For de fleste, der bliver veganere, har de et fælles ønske om at gøre verden til et bedre sted, og vælger derfor den veganske livsstil. Klik her for at læse mere om hvorfor flere og flere vælger at blive veganere.

Bliv veganer

Her kan du læse om hvordan du kan blive veganer. Man kan gøre det på flere forskellige måder. Her går vi i dybden med to af de måder kan man springe i ud i det veganske liv på. Der er tale om ‘Et-skridt-af-gangen-metoden’ og Veganerudfordringen. Læs mere her.