Veganere lever længst

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Flere store og valide undersøgelser viser et tydeligt billede af, at veganere lever længst – især dem som lever primært af rene og hele plantebaserede fødevarer. Det viser videnskaben (1).

Overblik

  • Veganere lever længst
  • Syvendedagsadventisterne
  • Blue Zones
  • Kilder

Veganere lever længst

Hvordan har man fundet ud af det tænker du nok nu?

Det er meget simpelt. Forskerne har kigget på de befolkningsgrupper der regnes for at være de sundeste i hele verden. De sundeste befolkningsgrupper i verden indgår under den samlede betegnelse ‘Blue Zones’. Folk fra disse zoner lever fem forskellige steder i verden, som alle har mange af de samme kendetegn – herunder en plantebaseret kost.

Læs mere om det på siden “Veganere lever længst” ved at klikke her.
Share.

About Author

Rune Stentoft Arlbjørn (22) er grundlægger af Veganerforlivet.dk. Rune er selv veganer og interesserer sig meget for denne sag, hvorfor han startede siden. Interessen for veganisme begyndte allerede i efteråret 2017, da hans fodboldrådgiver anbefalde ham at spise mere plantebaseret, fordi man præsterer bedre på en plantebaseret kost. En måned efter ca. så han Forks Over Knives på Netflix og besluttede sig for at blive veganer. Han elsker at skrive budskaber om veganisme via Veganerforlivet.dk. Gennem de seneste år har Rune samlet stor faglig viden om det at være veganer og om det at leve plantebaseret. Han forsker og studerer veganisme til dagligt ligesom han ofte rådfører sig med flere eksperter inden for området. Du kan følge Rune på Instagram på @runestentoftarlbjoern.

Leave A Reply