Veganere stormer bageri i Brighton der udnytter dyr: “Vi vil have frihed til dyrene nu”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Veganske aktivister har stormet flere Greggs-bagerier i det sydlige England, nærmere bestemt i Brighton. De gjorde det fordi de kræver frihed til dyrene og det gør de opmærksom på med aktioner som denne mod forretninger som tjener på at udnytte dyr.

Aktivisterne er del af den globale organisation Direct Action Everywhere (forkortes DxE) og de bar sort tøj og grisemasker under aktionen. De smurte sig selv ind i blod for at skabe opmærksomhed om den skandaløse dyremishandling og udnyttelse der finder sted i dyreindustrien.

Veganerne stormede forretningen med slagsange som “det er ikke mad, det er vold”, “indtil alle dyr er frie” og “humant mord er løgn”. De råbte også “Hvad kræver vi? Frihed til dyrene! Hvornår kræver vi det? Nu”.

I takt med der bliver flere og flere veganere, så stiger den veganske aktivisme også. I går overtog flere aktivister en grisefarm i Canada. Det kan du læse mere om her.

Share.

About Author

Rune Stentoft Arlbjørn, 21 år (født maj 1997), er grundlægger og ejer af Veganerforlivet.dk. Han har stor erfaring som skribent fra flere år hos først BarcelonaFC.dk og siden fcbarcelona.dk. Rune er veganer siden sommeren 2018 og interesserer sig meget for denne sag, hvorfor han startede siden. Interessen for veganisme begyndte dog allerede i efteråret 2017, da hans fodboldrådgiver anbefalde ham at spise mere plantebaseret, fordi man præsterer bedre på en plantebaseret kost. En måned efter ca. så han Forks Over Knives på Netflix og besluttede sig for at blive veganer. Han elsker at skrive budskaber om veganisme via Veganerforlivet.dk. Gennem de seneste år har Rune samlet stor faglig viden om det at være veganer og om det at leve plantebaseret. Han forsker og studerer veganisme til dagligt ligesom han ofte rådfører sig med flere eksperter inden for området. Rune er også fodboldspiller og hjælper unge mennesker med at få et godt liv. Desuden er han også ved at stable en velgørenhedsorganisation på benene. Du kan følge Rune på Instagram på @runestentoftarlbjoern og læse mere om ham på Runesa.dk.

Leave A Reply