Veganeren og klimaaktivisten Greta Thunberg er på forsiden af Wired-magasinet

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Den unge svenske veganer og verdensberømte klimaaktivist Greta Thunberg poserede forleden på forsiden af Time Magazine. Nu er turen kommet til magasinet Wired.

I de seneste måneder er kun 16-årige Greta Thunberg fra Sverige blevet et fænomen i hele verden for sin skolestrejke for klimaet. På Instagram har hun næsten 2 mio. følgere og hun rejser lige nu verden rundt for at tale klimaets sag. I slutningen af maj var hun endda i København til klimamarchen.

Thunberg har skabt overskrifter over hele verden med sine klimastrejker og derfor er hun blandt blevet interviewet af nogle af de største magasiner i verden. Nu er turen kommet til Wired Magazine. Hun har også talt foran paven i Rom og foran FN.

Share.

About Author

Rune Stentoft Arlbjørn (22) er grundlægger af Veganerforlivet.dk. Rune er selv veganer og interesserer sig meget for denne sag, hvorfor han startede siden. Interessen for veganisme begyndte allerede i efteråret 2017, da hans fodboldrådgiver anbefalde ham at spise mere plantebaseret, fordi man præsterer bedre på en plantebaseret kost. En måned efter ca. så han Forks Over Knives på Netflix og besluttede sig for at blive veganer. Han elsker at skrive budskaber om veganisme via Veganerforlivet.dk. Gennem de seneste år har Rune samlet stor faglig viden om det at være veganer og om det at leve plantebaseret. Han forsker og studerer veganisme til dagligt ligesom han ofte rådfører sig med flere eksperter inden for området. Du kan følge Rune på Instagram på @runestentoftarlbjoern.

Leave A Reply