Veganismen vokser hastigt: Efterspørgslen på avocadoer er enorm verden over

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Over hele kloden stiger behovet for avocadoer. Den smagsfulde frugt har et rigt næringsindhold, og den sættes i forbindelse med talrige rapporterede helbredsfordele.

Ifølge Healthline er indholdet af potassium (kalium) højere i avocadoer end i bananer, de er rige på vitaminer og indeholder sundt fedt.

Lige nu er det Mexico, som er det land i verden, der dyrker flest avocadoer, men flere lande er begyndt at steppe op hvad det angår – især fordi efterspørgslen af avocadoer bliver ved med at vokse. Det skyldes i stor grad, at flere og flere verden over bliver veganere.

Share.

About Author

Rune Stentoft Arlbjørn (22) er grundlægger af Veganerforlivet.dk. Rune er selv veganer og interesserer sig meget for denne sag, hvorfor han startede siden. Interessen for veganisme begyndte allerede i efteråret 2017, da hans fodboldrådgiver anbefalde ham at spise mere plantebaseret, fordi man præsterer bedre på en plantebaseret kost. En måned efter ca. så han Forks Over Knives på Netflix og besluttede sig for at blive veganer. Han elsker at skrive budskaber om veganisme via Veganerforlivet.dk. Gennem de seneste år har Rune samlet stor faglig viden om det at være veganer og om det at leve plantebaseret. Han forsker og studerer veganisme til dagligt ligesom han ofte rådfører sig med flere eksperter inden for området. Du kan følge Rune på Instagram på @runestentoftarlbjoern.

Leave A Reply