Vegansk atlet slår kvindernes verdensrekord for længst tid i ‘Planken’

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Der er en ny kvindelig verdensrekord for længst tid liggende i fitness-øvelsen ‘Planken’. Den lyder nu på hele fire timer og 20 minutter, og blev sat af den canadiske veganske atlet Dana Glowacka i slutningen af maj.

Glowacka blev også nummer to i det internationale Planke-verdensmesterskab i Beijing tilbage i 2016. Nu kan hun altså kalde sig for verdensmester i Planken for kvinder med sine 4 timer og imponerende 20 minutter.

Har trænet i fire år

“Jeg har trænet til det her i fire år med George Hood. Fire år med fire timer og 20 minutter er nu gennemført. Det hele handler om at have hovedet med for at holde kroppen oppe” fortæller hun om sin store bedrift ifølge Plant Based News.

Share.

About Author

Rune Stentoft Arlbjørn (22) er grundlægger af Veganerforlivet.dk. Rune er selv veganer og interesserer sig meget for denne sag, hvorfor han startede siden. Interessen for veganisme begyndte allerede i efteråret 2017, da hans fodboldrådgiver anbefalde ham at spise mere plantebaseret, fordi man præsterer bedre på en plantebaseret kost. En måned efter ca. så han Forks Over Knives på Netflix og besluttede sig for at blive veganer. Han elsker at skrive budskaber om veganisme via Veganerforlivet.dk. Gennem de seneste år har Rune samlet stor faglig viden om det at være veganer og om det at leve plantebaseret. Han forsker og studerer veganisme til dagligt ligesom han ofte rådfører sig med flere eksperter inden for området. Du kan følge Rune på Instagram på @runestentoftarlbjoern.

Leave A Reply