Vegansk firma fra UK har udviklet ny ‘smelte-ost’ til deres pizzaer: måske kan de komme til Danmark

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Det veganske madfirma One Planet Pizza lancerer snart en ny række af frosne pizzaer med en komplet ny ‘ost’ i Storbritanien og andre steder i verden i de kommende uger – det vides dog endnu ikke om de kommer til Danmark.

One Planet Pizza har dannet partnerskab med Heather Mills’ firma VBites for at skabe hvad de beskriver som en ‘smeltende, trevlet og en-det-hele-værd vegansk pizza-ost’. Ændringen er sket fordi firmaet ville skabe en pizza med ost som efterligner smagen og konsistensen fra traditionel mejeri-mozzarella.

Det fornyede sortiment indeholder også One Planet Pizza’s hørfrø-berigede dej, hjemmelavet tomatsauce og håndvalgte påfyldninger sammen med Cheezly (mejerifri-ost).

Måske kommer One Planet Pizza’s pizzaer til Danmark

Plant Based News skriver, at One Planet Pizza snart lancerer deres nye pizzaer i Storbritannien og andre steder i verden. Men der er ikke nogle meldinger om, om et af de andre lande er Danmark. Her på Veganer for livet er vi ikke bekendt med, at de er i Danmark i hvert fald.

Derfor vil vi følge sagen tæt og tage kontakt til One Planet Pizza og høre om deres veganske pizzaer kommer til Danmark. Hold øje med Veganerforlivet.dk for de seneste opdateringer.

Det veganske firma er startet af far og søn

Joe Hill, Heather Mills og Mike Hill. Foto: One Planet Pizza

One Planet Pizza er grundlagt af et far- og søn-hold. Nærmere bestemt Mike og Joe Hill. De har base lige uden for Norwich og er Storbritanniens første firma, der laver veganske frysepizzaer. Det er en familiedrevet virksomhed som drives sammen med erfarne veganske- og vegetariske forretningsmænd og -kvinder, der allerede har været succesfulde med andre plantebaserede virksomheder, som stadig løber godt rundt. Mike Hill selv har været veganer i over 30 år.

Hvis du ved mere om One Planet Pizza og/-eller ved mere om deres pizzaer allerede er at finde i Danmark, så vil vi her på Veganerforlivet.dk meget gerne høre fra dig. Kontakt os nu på e-mail kontakt@veganerforlivet.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.

Share.

About Author

Rune Stentoft Arlbjørn, 21 år (født maj 1997), er grundlægger og ejer af Veganerforlivet.dk. Han har stor erfaring som skribent fra flere år hos først BarcelonaFC.dk og siden fcbarcelona.dk. Rune er veganer siden sommeren 2018 og interesserer sig meget for denne sag, hvorfor han startede siden. Interessen for veganisme begyndte dog allerede i efteråret 2017, da hans fodboldrådgiver anbefalde ham at spise mere plantebaseret, fordi man præsterer bedre på en plantebaseret kost. En måned efter ca. så han Forks Over Knives på Netflix og besluttede sig for at blive veganer. Han elsker at skrive budskaber om veganisme via Veganerforlivet.dk. Gennem de seneste år har Rune samlet stor faglig viden om det at være veganer og om det at leve plantebaseret. Han forsker og studerer veganisme til dagligt ligesom han ofte rådfører sig med flere eksperter inden for området. Rune er også fodboldspiller og hjælper unge mennesker med at få et godt liv. Desuden er han også ved at stable en velgørenhedsorganisation på benene. Du kan følge Rune på Instagram på @runestentoftarlbjoern og læse mere om ham på Runesa.dk.

Leave A Reply