Vegansk instruktør James Cameron siger kvinder vil redde verden

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

I et interview lægger den prisvindende filminstruktør og veganeren James Cameron ikke skjul på sin begejstring for kvinder når det kommer til at passe på vores jord.

Filmskaberen, der nok mest er kendt for sine storslåede film Titanic og Avatar ligesom han også snart kan føje The Game Changers til sin portfolio, der har premiere i starten af det nye år, kom med sine kommentarer i et interview med CNN, da han talte om klimaforandringer.

Cameron og hans kone Suzy Amis Cameron viste sig frem foran kameraet, hvor de talte om hvordan et globalt skifte mod en plantebaseret kost kan have en positiv indvirkning på klimaet. Det var i den forbindelse, at han kom ind på sin beundring for kvinders evne til at tage vare på vores jord.

“Jeg sætter min tillid til, at kvinder kan ændre verden. Jeg tror mænd går til verden på en bestemt måde, som har tendens til at være dominerende og aggresiv – det er bare sådan mænd er skabt siden tidernes morgen og det udtrykkes gennem hele den vestlige verden, at vi bliver større gennem verden og vi dominerer naturen,” sagde han.

“Vi skal ændre det verdenssyn og jeg tror vi har brug for et mere kvindeligt gudindeagtigt perspektiv, som at vi skal pleje livet og tage os af det,” fortsætter han.

“Jeg tænker den største konflikt i fremtiden vil være mellem dem der tager og dem der tager sig af. Tagerne er en mandlig energi og dem der tager sig af er en kvindelig energi, så jeg har altid respekteret det og jeg har fejret kvinder i de film jeg har lavet og jeg er meget heldig at være gift med en meget magtful, stærk og betænksom kriger” afsluttede han.

Du kan se interviewet her:

Share.

About Author

Rune Stentoft Arlbjørn (22) er grundlægger af Veganerforlivet.dk. Rune er selv veganer og interesserer sig meget for denne sag, hvorfor han startede siden. Interessen for veganisme begyndte allerede i efteråret 2017, da hans fodboldrådgiver anbefalde ham at spise mere plantebaseret, fordi man præsterer bedre på en plantebaseret kost. En måned efter ca. så han Forks Over Knives på Netflix og besluttede sig for at blive veganer. Han elsker at skrive budskaber om veganisme via Veganerforlivet.dk. Gennem de seneste år har Rune samlet stor faglig viden om det at være veganer og om det at leve plantebaseret. Han forsker og studerer veganisme til dagligt ligesom han ofte rådfører sig med flere eksperter inden for området. Du kan følge Rune på Instagram på @runestentoftarlbjoern.

Leave A Reply