Vegansk Planke-verdensrekordholder: “Hvis du giver dig fuldt ud i hvad du tror på, så skal du nok opnå det”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

I slutningen af maj satte den kvindelige veganer Dana Glowacka en verdensrekord for kvinder i at holde Planken i længst tid. Hun lå i Planken i hele 4 timer og 20 minutter.

Den bedrift er Dana dog ikke kommet sovende til. Hun øvede sig inden da i fire år med træningen sammen med verdensrekordholderen i samme diciplin for mænd, George Hood. Hans rekord lyder på – og hold nu fast – 10 timer, ti minutter og ti sekunder! Den verdensrekord satte han i 2018.

Nu kan Dana kalde sig verdensmester for kvinder, hvilket hun er meget taknemmelig for. “Jeg er så taknemmelig. Hvis du giver dig fuldt ud i det du tror på, så skal du nok opnå det du vil! Tusind tak” skrev hun om bedriften på Instagram i forbindelse med den nye rekord.

Glowacka er veganer

Dana Glowacka er veganer. Foto: Dana Glowacka/Instagram/skærmbillede.

Dana Glowacka, som har praktiseret Astanga- og Yin -Yoga i flere år for at hjælpe med balancen, fortalte også, at hun er veganer. “Ja, jeg er en vegansk atlet. Spirulina er mit blod” svarede hun på et spørgsmål fra det veganske tøj-firma Plantpump.

Share.

About Author

Rune Stentoft Arlbjørn (22) er grundlægger af Veganerforlivet.dk. Rune er selv veganer og interesserer sig meget for denne sag, hvorfor han startede siden. Interessen for veganisme begyndte allerede i efteråret 2017, da hans fodboldrådgiver anbefalde ham at spise mere plantebaseret, fordi man præsterer bedre på en plantebaseret kost. En måned efter ca. så han Forks Over Knives på Netflix og besluttede sig for at blive veganer. Han elsker at skrive budskaber om veganisme via Veganerforlivet.dk. Gennem de seneste år har Rune samlet stor faglig viden om det at være veganer og om det at leve plantebaseret. Han forsker og studerer veganisme til dagligt ligesom han ofte rådfører sig med flere eksperter inden for området. Du kan følge Rune på Instagram på @runestentoftarlbjoern.

Leave A Reply