Vegansk politiker vinder plads i delstats-parlament i Australien

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Der har i den seneste tid været valg til parlamentet i delstaten New South Wales i Australien. Her er den veganske politiker Emma Hurst blevet valgt ind.

Emma Hurst kommer fra partiet Animal Justice Party (Dyrerettighedspartiet, oversat til Dansk, red.). Hun slog sin direkte modkandidat, David Leyonhjelm, som går ind for dyrelandbrug.

Ved at ændre politikken, loven og forhindre andre ting der kan skade dyr, er jeg meget selvsikker på, at vi kan bygge et land der er søde og respektfulde over for alle arter” lød det fra Emma Hurst.

David Leyonhjelm havde sjovt nok inden alle stemmer var optalt, annonceret, at han blev valgt ind i parlamentet på baggrund af, hvordan det gik med afstemningen, men det blev han altså ikke, da pladsen gik til veganeren Emma Hurst.

I forbindelse med, at Emma Hurst startede sin kampagne for at blive valgt til parlamentet i New South Wales sagde hun, at hun er sikker på, at Australien kan blive et land hvor dyr bliver respekteret.

“Ved at ændre politikken, loven og forhindre andre ting der kan skade dyr, er jeg meget selvsikker på, at vi kan bygge et land der er søde og respektfulde over for alle arter” lød det fra Emma Hurst.

The Animal Justice Party vil sætte en stopper for dyreindustrien

The Animal Justice Party blev etableret i 2009 for at give en politisk stemme til dem der ingen har. De blev sat i verden for at sætte en stopper for de problemer dyreindustrien skaber via Australiens politiske system. De opfordrer også andre politiske partier til at blive dyrevenlige. Det første medlem som blev valgt til parlamentet i New South Wales var Mark Pearson i 2015.

Share.

About Author

Rune Stentoft Arlbjørn (22) er grundlægger af Veganerforlivet.dk. Rune er selv veganer og interesserer sig meget for denne sag, hvorfor han startede siden. Interessen for veganisme begyndte allerede i efteråret 2017, da hans fodboldrådgiver anbefalde ham at spise mere plantebaseret, fordi man præsterer bedre på en plantebaseret kost. En måned efter ca. så han Forks Over Knives på Netflix og besluttede sig for at blive veganer. Han elsker at skrive budskaber om veganisme via Veganerforlivet.dk. Gennem de seneste år har Rune samlet stor faglig viden om det at være veganer og om det at leve plantebaseret. Han forsker og studerer veganisme til dagligt ligesom han ofte rådfører sig med flere eksperter inden for området. Du kan følge Rune på Instagram på @runestentoftarlbjoern.

Leave A Reply