Velkommen

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Velkommen til Veganerforlivet.dk. Vi er Danmarks første nyheds- og informationsmedie med særligt fokus på at sprede fordelene og budskaberne ved en vegansk og plantebaseret livsstil. Hos os kan du dagligt læse nyheder om nærmest alt inden for den plantebaserede- og veganske verden.

På vores hjemmeside kan du også finde masser information om hvordan man lever et vegansk liv, lære hvordan man bliver veganer, få hjælp til at blive veganer, blive klogere på hvad en optimal kost er, og meget, meget mere.

Veganerforlivet.dk skal indeholde al den information man skal bruge til at kunne blive- og leve som veganer – og meget mere til.

Vi håber du bliver glad for Veganer for livet og tager godt imod os. I bunden af artiklen kan du se vores velkomst-video.

De bedste hilsner
Rune Stentoft Arlbjørn,
Stifter og ejer af Veganerforlivet.dk.

Se videoen her:

Share.

About Author

Rune Stentoft Arlbjørn (22) er grundlægger af Veganerforlivet.dk. Rune er selv veganer og interesserer sig meget for denne sag, hvorfor han startede siden. Interessen for veganisme begyndte allerede i efteråret 2017, da hans fodboldrådgiver anbefalde ham at spise mere plantebaseret, fordi man præsterer bedre på en plantebaseret kost. En måned efter ca. så han Forks Over Knives på Netflix og besluttede sig for at blive veganer. Han elsker at skrive budskaber om veganisme via Veganerforlivet.dk. Gennem de seneste år har Rune samlet stor faglig viden om det at være veganer og om det at leve plantebaseret. Han forsker og studerer veganisme til dagligt ligesom han ofte rådfører sig med flere eksperter inden for området. Du kan følge Rune på Instagram på @runestentoftarlbjoern.

Leave A Reply