Verdensmesteren i planke for kvinder præsterer bedre som veganer, sover bedre og er mere bevidst om livet

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Tidligere i år satte Dana Glowacka verdensrekord i planke for kvinder, da hun lå i planken i over imponerende fire timer. Endnu mere imponerende er det, at 48-årige Dana også er veganer. I den forbindelse har Veganer for livet talt lidt med Dana om det at blive kvindelig verdensmester i planke og samtidig være veganer.

Læs interviewet herunder:

Fortæl os lidt om dig selv til at starte med?
“For det første er vi alle mennesker, som deler livet på jorden. Jeg ser mig selv som et menneske med en mission om et sundt mentalt- og fyssisk liv for os alle” indleder Dana interviewet med Veganer for livet.

Vi er bekendt med, at du lever vegansk. Hvordan blev du veganer?
“At leve vegansk startede uventet for mig. Jeg kunne ikke længere spise kød, kylling og gris mere. Derefter stoppede jeg med mejeri-produkter. På det tidspunkt dyrkede jeg meget meditation og undersøgte meget om livet, og jeg opdagede, at de dyr, vi spiser, har følelser, der bliver overført til vores kroppe på baggrund af den måde de blev behandlet og er vokset op på. De energier vi putter i vores krop kan ikke blive ødeligt, men overført. Jeg vil ikke længere spise smerte. Jeg vil spise hvad der gror under himlen” forklarede Dana.

Hvordan er det for dig at være veganer? Hvad er det bedste ved veganisme?
“Det bedste ved veganisme er sundere og gladere liv for alle levende kreaturer og for planeten. Helbred er vigtigt, men uden en sund planet, vil der ikke være noget helbred at finde. Veganisme er for dyrene, for planeten – og et sundt helbred vil følge med” lød det fra canadieren.

Udover at være veganer, så er du også atlet på højeste plan. Hvad betyder det for dig at være vegansk atlet?
“Jeg holder mig bare opdateret med hvad der er fordelagtigt for min krop, mit sind og min udholdenhed” svarede Dana kort.

Dana Glowacka under forsøget på at slå verdensrekorden for kvinder i planke. Foto: Tilsendt af Dana Glowacka.

Præsterer du bedre med din sport ved at være veganer?
“Om jeg præsterer bedre? Ikke nok med, at jeg præsterer bedre, jeg restituerer og kommer mig også bedre, sover dybere og er mere bevidst om hvordan livet virkelig skal være” kom det meget klart og tydeligt fra planke-verdensmesteren.

Hvad gør du for at udbrede den veganske sag?
“Før i tiden gjorde jeg intet som en veganer, men nu starter jeg. For det første deler jeg hvad jeg spiser. Mit næste step er at besøge en gård. Se de tilfangetagede dyr i bur i øjnene, som bare ses som et produkt, der skal serveres, og ikke leve i fred” afslørede hun.

Der var overskud til et lille smil fra Dana, selvom hun på dette tidspunkt allerede havde ligget i planken i over tre timer. Foto: Tilsendt af Dana Glowacka.

Hvor udbredt er veganime i Canada?
“Veganisme i Canada er aktivt, men der mangler at blive delt mere om hvad sand ‘veganisme’ er. Folk tror det er en diæt, og det er det ikke. Veganisme er en måde at leve sit liv på” lød det bestemt fra Dana.

Hvad er dine drømme, mål og planer for fremtiden?
“Min vision er at skabe, evaluere – på grund af alle gode grunde – og for at hjælpe med hvordan vi alle bliver ved med at være stærke, sunde og så vil lykken følge” afsluttede Dana interviewet med Veganer for livet.

Hvis du synes interviewet med Dana var interessant og inspirerende, så vil du måske også finde artiklerne herunder spændende.

Læs også

Video: Se Dana Glowacka sætte verdensrekord i planken
Vegansk Planke-verdensrekordholder: “Hvis du giver dig fuldt ud i hvad du tror på, så skal du nok opnå det”
Vegansk atlet slår kvindernes verdensrekord for længst tid i ‘Planken’

Share.

About Author

Veganerforlivet.dk er Danmarks første nyheds- og informationsmedie. Vi bringer daglige nyheder om nærmest alt hvad der sker inden for den veganske verden i indland og udland. Dertil kan du også finde al den information du skal bruge for at leve vegansk her på Veganerforlivet.dk. Vi samarbejder tæt med virksomheder, eksperter, bloggere og almindelige mennesker, som også har stor viden om veganisme og det at leve plantebaseret.

Leave A Reply